Thursday, 24 August 2017 18:41

GHOST: “He Is” (νέο video clip)

Written by 
    GHOST: “He Is” (νέο video clip)

    Δύο χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του “Meliora”, του τρίτου full length δίσκου των Ghost.

    Σήμερα, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το video clip του τραγουδιού “He Is” σε σκηνοθεσία του Zev Deans. Σύμφωνα με την ανάρτηση του video στη σελίδα των Ghost στο Facebook, αυτό το video είναι ένα είδος αποχαιρετισμού στο “Meliora” καθώς όπως έχουν ήδη ανακοινώσει, βρίσκονται ήδη στη διαδικασία δημιουργίας του επόμενου δισκογραφικού τους βήματος.

    Μέσα στον Αύγουστο, ο Papa Emeritus, το κέντρο της μπάντας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Sommar I P1” στον ραδιοφωνικό σταθμό P1 της Σουηδίας. Στην εν λόγω 90λεπτη εκπομπή που μεταδίδεται τα καλοκαίρια από το 1959 μέχρι σήμερα, φιλοξενείται ένας διάσημος Σουηδός και μιλά δίχως διακοπές ή ερωτήσεις από κάποιον παρουσιαστή για οποιοδήποτε θέμα επιθυμεί ο ίδιος, ενώ επιλέγει και τη μουσική για τη διάρκεια του προγράμματος. Εκεί, ο Papa Emeritus αποκάλυψε στην αποφώνησή του το πραγματικό του όνομα αναφέροντας επί λέξει: «Ονομάζομαι Tobias Forge (ex-Repugnant) και είμαι ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα στους Ghost. Ευχαριστώ που με ακούσατε.»

    Εκτός από αυτή την ανακοίνωση, όμως, μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα με κέντρο την οικογένειά του, όντας εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά. Πιο συγκεκριμένα, θυμήθηκε τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον Sebastian, ο οποίος ήταν μέντοράς του και έφυγε από τη ζωή την επομένη ημέρα απ’ την ανάρτηση του πρώτου τραγουδιού των Ghost στο MySpace. Μίλησε μάλιστα σε δεύτερο ενικό πρόσωπο λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν καταφέραμε να ζήσουμε μαζί αυτή την εμπειρία». Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί χαριτολογώντας στην μητέρα του, η οποία στις αρχές της πορείας των Ghost, έλεγε διαρκώς σε γνωστούς και φίλους πως ο γιος της εμπλέκεται στη μπάντα, ενώ γνώριζε από πριν πως δεν ήθελαν να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους!

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή, η οποία φυσικά είναι στα σουηδικά, μαζί με τα τραγούδια που συμπεριέλαβε σε αυτήν ο Papa Emeritus.