Tuesday, 17 October 2017 19:34

ARCH ENEMY: “The Race” (νέο video clip)

Written by 
    ARCH ENEMY: “The Race” (νέο video clip)

    Εδώ και περίπου έναν μήνα κυκλοφορεί το νέο album των Arch Enemy με τίτλο “Will to Power”, μέσω της Century Media.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το τραγούδι “The Race”, σε σκηνοθεσία του γνωστού δημιουργού Patric Ullaeus που μεταξύ άλλων έχει δουλέψει με ονόματα όπως οι Europe, οι Kamelot και οι Dimmu Borgir.

    Με αφορμή την κυκλοφορία του “Will to Power”, του δεύτερου δίσκου των Arch Enemy με την Alissa White-Gluz πίσω από το μικρόφωνο και πρώτου με τον βιρτουόζο Jeff Loomis στις κιθάρες, αλλά και λόγω των δύο επιβλητικών συναυλιών τους στη χώρα μας, οι melodic death metallers κοσμούν το εξώφυλλο του Metal Hammer Οκτωβρίου που κυκλοφορεί. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο ηγέτης της μπάντας, Mike Amott, μας μιλά αναλυτικά για όλες τις πτυχές της δημιουργίας του album, σχολιάζει τη διάθεσή του για πειραματισμούς ενώ αναφέρεται και στις τωρινές δυναμικές του συγκροτήματος μετά από την ανανέωση που έφεραν οι αλλαγές στο line-up. Την κριτική μας για το “Will to Power” θα τη βρείτε στο προηγούμενο τεύχος του Metal Hammer, για τον μήνα Σεπτέμβριο.

    Παρακάτω θυμόμαστε τα “The World Is Yours” και “The Eagle Flies Alone” με τα αντίστοιχα video clips, επίσης σε σκηνοθεσία του Patric Ullaeus.

    Track listing:

    01. Set Flame To The Night
    02. The Race
    03. Blood In The Water
    04. The World Is Yours
    05. The Eagle Flies Alone
    06. Reason To Believe
    07. Murder Scene
    08. First Day In Hell
    09. Saturnine
    10. Dreams Of Retribution
    11. My Shadow And I
    12. A Fight I Must Win