Sunday, 18 March 2018 15:48

SAXON: “Nosferatu (The Vampire’s Waltz) (νέο video clip)

Written by 
    SAXON: “Nosferatu (The Vampire’s Waltz) (νέο video clip)

    Από τις 2 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί μέσω της Militia Guard/Silver Lining Music ο νέος δίσκος των τεράστιων Saxon με τίτλο “Thunderbolt”.

    Με τη μπάντα να βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ περιοδεύοντας παρέα με τους παλιόφιλους Judas Priest, εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το τραγούδι “Nosferatu (The Vampire’s Waltz) που, σύμφωνα με τον αειθαλή frontman Biff Byford, αντλεί έμπνευση από το μυθιστόρημα “Dracula” του Bram Stoker και την ταινία “Nosferatu” του F.W. Murnau.

    Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα άλλα δύο videos του “Thunderbolt” και συγκεκριμένα αυτό για το ομώνυμο τραγούδι και αυτό για το “They Played Rock ‘n’ Roll” που είναι αφιερωμένο στους Motörhead και την πρώτη τους περιοδεία με τους Saxon το 1979. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε σε παραγωγή του επί σειρά ετών συνεργάτη της μπάντας, Andy Sneap ενώ το artwork είναι έργο του Paul Raymond Gregory.

    Υπενθυμίζουμε ότι οι αγαπημένοι Βρετανοί θα μας επισκεφτούν την Πέμπτη 19 Ιουλίου στα πλαίσια του φετινού εξαιρετικού Rockwave Festival, παρέα με τους headliners Judas Priest, τους εξίσου σπουδαίους Accept και τους Έλληνες Null ‘O’ Zero και Foray Between Ocean.

    Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το διήμερο metal σεισμό του καλοκαιριού.