OBITUARY: "Ten Thousand Ways to Die" (νέο...
Στην ίδια animation λογική του "Violence" από τον προηγούμενο δίσκο, οι Obituary μάς παρουσιάζουν και το video του "Ten Thousand Ways to Die" που αφορά τόσο το τελευταίο τους ΕΡ όσο και το πλέον πρόσφατό τους album, "Obituary", για το οποίο μας μιλούν εκτενώς στο METAL HAMMER Μαρτίου. Περισσότερα...
THIS.IS.HAMMER.387 - MAΡΤΙΟΣ 2017
Πράττω κατά τον Δαίμονα Εαυτού, βάλλω κατά τον Άρχοντα Θεού! Περισσότερα...
ROTTING CHRIST: "Sign of Evil Existence" (TV WAR...
Στο Metal Hammer Μαρτίου που μόλις κυκλοφόρησε, θα βρείτε μια συνέντευξη από τον Σάκη Τόλη των Rotting Christ, λίγο πριν τους καμαρώσουμε στο σανίδι του Piraeus 117 Academy (25 Μαρτίου, περισσότερες πληροφορίες εδώ). Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε ο frontman του συγκροτήματος, αποκαλύπτει... Περισσότερα...
NEED: “I.O.T.A.” (νέο video clip)
Το εκπληκτικό album των Need με τίτλο “HeGaiaMas: A Song for Freedom” βρίσκεται σε κυκλοφορία από τα μέσα Ιανουαρίου. Περισσότερα...
DIAMANDA GALAS: Το Μάιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η Diamana Galás μετά από χρόνια απουσίας θα εμφανιστεί το Σάββατο 20 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας). Περισσότερα...
prev
next

Hammered Stories

Nikos Tragakis

Nikos Tragakis

Iron Maiden από τα μέσα Μαΐου ξεκινούν την επανέκδοση σε βινύλιο όλων των studio και live albums τους, από το "No Prayer for the Dying" (1990) μέχρι σήμερα. Μάλιστα, όλα τους θα μπαίνουν σ' ένα ειδικό, συλλεκτικό κουτί, στα χρώματα της μεγάλης αγάπης του Αρχηγού Steve Harris, West Ham.

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού οπαδούς της θρυλικής σουηδικής μπάντας, καθώς οι Heavy Load πρόκειται να ανατυπώσουν όλο τους τον κατάλογο σε remastered μορφή και με bonus υλικό, για πρώτη φορά επισήμως, μέσω της ελληνικής No Remorse.

Οι Mahakala μόλις κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους album με τίτλο "The Second Fall". Το πρώτο video-clip από εκεί είναι για το κομμάτι "Wrath of Lucifer (Infidels)" στο οποίο και συμμετέχει ο frontman των Rotting Christ, Σάκης Τόλης.

Το τρίτο album του εγχώριου death metal supergroup των Soulskinner μάς έρχεται στις 22 Μαΐου από την Xtreem Music και ονομάζεται "Descent to Abaddon". Πρώτη γεύση από εκεί, το κομμάτι "Τhe Dead Have Ravished".

Στην ίδια animation λογική του "Violence" από τον προηγούμενο δίσκο, οι Obituary μάς παρουσιάζουν και το video του "Ten Thousand Ways to Die" που αφορά τόσο το τελευταίο τους ΕΡ όσο και το πλέον πρόσφατό τους album, "Obituary", για το οποίο μας μιλούν εκτενώς στο METAL HAMMER Μαρτίου.

Ο νέος δίσκος των Carach Angren κυκλοφορεί στις 16 Ιουνίου υπό τον γενικότερο τίτλο "Dance and Laugh Amongst the Rotten". Παρακάτω ακούμε το πρώτο single "Song for the Dead".

Mία εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του τέταρτού τους full-length "Lower the Bar", oι Steel Panther δίνουν στη δημοσιότητα το video-clip για το κομμάτι "I Got What You Want".

Για πρώτη φορά στα εγχώρια συναυλιακά δρώμενα, οι Ministry του Al Jourgensen εμφανίζονται την Πέμπτη 1 Ιουνίου στο Pireaus 117 Academy της Αθήνας και την επομένη, Παρασκευή 2 Ιουνίου, στο Principal Club Theater της Θεσ/νίκης.

To παρθενικό album των Speedrush με τίτλο "Endless War" κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό, και η μπάντα μάς δίνει από εκεί το lyric video για το "Into the Abyss".

Οι σπουδαίοι Bolt Thrower διαλύθηκαν πριν μισό χρόνο με αφορμή την 1η επέτειο του θανάτου του drummer τους Martin "Kiddie" Kearns , ο οποίος "έφυγε" σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο άτυχος μουσικός πριν λίγες μέρες θα έκλεινε τα 40 του χρόνια και οι Βρετανοί deathsters προέβησαν σε μία επίσημη ανακοίνωση για να τον τιμήσουν, στην οποία παράλληλα φέρονται πως ετοιμάζουν μία απροσδόκητη έκπληξη προς τους απανταχού οπαδούς τους...

Page 1 of 222