Hellenic Assault NewsΣας υπενθυμίζουμε ότι τα Hellenic Assault News είναι εδώ για να δίνουν άμεση ενημέρωση στους επισκέπτες του site για τα εγχώρια μεταλλικά δρώμενα. Έχετε συγκρότημα που δισκογραφεί, φτιάχνει demo, παίζει live; Στείλτε μας τα νέα σας χρησιμοποιώντας τη φόρμα που σας έχουμε ετοιμάσει κι εμείς θα αναλάβουμε να δημοσιεύσουμε τις δραστηριότητές σας στον αντίστοιχο χώρο του Hellenic Assault News. Μην ξεχνάτε στο subject την ένδειξη Hellenic Assault News. Ας ζωντανέψουμε μαζί τη metal ελληνική σκηνή.
Kαλησπερα κυριοι !Δεν μπορω να πω οτι σας γραφω και με την καλυτερη δυνατη διαθεση γιατι εδω και πολλα χρονια αλλα ειδικα τον τελευταιο καιρο εχω πολλα νευρα με την παρτη σας. Καταρχην θεωρω οτι το αφιερωμα για τα '00s αν και χρησιμο ηταν ελλειπες και τολμω να πω οτι σε σημεια ηταν και προσβλητικο !! Δεν καταλαβα για πιο λογο να μπουνε στο αφιερωμα δισκοι μεγαλων συγκροτηματων που ομως ηταν μετριοι η αδιαφοροι.Ο σκοπος ειναι να εκθεσει καποιος τους καλυτερους δισκους της δεκαετιας με οσο δυνατον αντικειμενικο κριτηριο γινεται και ας ειναι και ασημων,αντιεμπορικων σχηματων !!Που ειναι το πρωτο των Ereb Altor, που ειναι οι Saturnus,Mourning Beloveth,Burning Saviours,Tristania,Universe217 και πολλοι αλλοι που λογω χωρου δεν θα παραθεσω?!?!? Δηλαδη οι Firewind,Lamb of God,Children of Bodom,Helloween (αν ειναι δυνατον οχι και Rabbit ... ποιος το εβαλε αυτο ?!?!? ), Legion of the Damned και αλλοι πολλοι εβγαλαν καλυτερα αλμπουμ απο τα προαναφερθεντα σχηματα ??? Θα σταθω περισσοτερο σε τρια σημεια ομως! Ειναι δυνατον η δεσποινις που γραφει στο πλαισιο για το ''Dreadful Hours'' να λεει οτι το γκρουπ ηταν υπο αμφισβητηση μετα την δισκαρα που λεγεται ''The Light at the End..'' ???Το ξεχασες κοπελια??!?!Δεν εξηγειται αλλιως !!Και που ειναι οι δισκαρες ''Songs of Darkness'' και ''a Line of Deathless..'' ?!?! Αλλα κατα τ'αλλα μου βαζετε στο αφιερωμα κατι ακαπνα γκρουπ τυπου Τrivium επειδη μαλλον πουλανε παραπανω απο τους θεους του ατμοσφαιρικου ηχου ε?? Τι να πω !!Δευτερον δεν θυμαμαι ποιος ειναι αλλα να λιθοβοληθει ο κυριος που εγραψε οτι ο Tate του μετριου Tribe (2003) ειναι ο καλυτερος των 17 χρονων!? Σοβαρα ρε μεγαλε ??Ειναι καλυτερος και απο το Operation.. & Empire??!?!Πρεπει να ζητησεις συγνωμη γι'αυτη τη μεγιστη αστοχια !!Ειμαι σιγουρος οτι κατι αλλο θα εννοεις και δεν το διατυπωσες σωστα !!Δεν μπορει να το εννοεις !!Τριτον καποιος που μαλλον ειναι κουφος,νεος οπαδος,δεν ξερω τι λεει οτι ο Bruce ειναι οτι καλυτερο εχει βγειποτε σε χροια/ερμηνεια! Με αφορμη αυτη τη μεγιστη ,κακοηθης και ατεκμηριωτη ανακριβεια θελω να πω τα παρακατω : Ξεκολλατε με αυτη την εμμονη και εμπαθεια που εχετε με τους ΘΕΟΥΣ γιατι εχετε αρχισει να γινεστε μισητοι!! Εκθιαζετε συνεχως ακαπνα γκρουπ και την αναγνωριση που θα επρεπε να αποδωσετε στους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΑΝΟWAR ακομα την περιμενουμε!Ο Bruce νιαουριζει ,ο Rob γερασε,ο Heitfield φαλτσαρει ανελεητα!!Ο Adams ομως παραμενει εξωγηινος οπως ηταν παντα!!Το ειδατε και εδω το 2007 ,το ειδα και εγω στη Γερμανια το 2008 στο live του αιωνα!!Ναι μιλαω για εκεινη την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ σε ηχο και setlist συναυλια που δεν καταδεχτηκατε να γραψετε ουτε μια λεξη!!Και τι περιμενετε ρε μαγκες δηλαδη ??Εμπνευση τυπου '82-'84??Το γκρουπ εκανε τα θαυμαστα του εργα καποτε και τωρα δεν βγαζει πια μεγαλεια αλλα βγαζει ωραια HEAVY METAL τραγουδια !! Η συνεχεια σε αλλο μηνυμα..........................
Πρώτον, λάθος topic για να γράψεις όλο αυτό, η σχετική κουβέντα γίνεται στο This Is Hammer 312 και στο θέμα για το αφιέρωμα που βλέπεις άμα πατήσεις το "Hammer" εδώ πάνω δεξία.
Δεύτερον, για τον Tate μετρούσα από το σήμερα και όχι από το 2003. Ναι, πιστεύω πως είναι ο καλύτερος Τate από το "Promised Land" και μετά. Μάλλον δεν είσαι τακτικός αναγνώστης τα τελευταία 2 χρόνια, αλλιώς δε θα το σκεφτόσουν καν αυτό, μετά από αυτά που έχω γράψει για το "Operation". Μιλάω επί προσωπικού επειδή απευθύνθηκες σε εμένα, όχι από ψώνιο ή κάτι ανάλογο.
Cheers.
Quoting MANOWARRIOR:
Δευτερον δεν θυμαμαι ποιος ειναι αλλα να λιθοβοληθει ο κυριος που εγραψε οτι ο Tate του μετριου Tribe (2003) ειναι ο καλυτερος των 17 χρονων!? Σοβαρα ρε μεγαλε ??Ειναι καλυτερος και απο το Operation.. & Empire??!?!Πρεπει να ζητησεις συγνωμη γι'αυτη τη μεγιστη αστοχια !!Ειμαι σιγουρος οτι κατι αλλο θα εννοεις και δεν το διατυπωσες σωστα !!Δεν μπορει να το εννοεις !!
On stage οι ΜΑΝΟWAR απλα εξαφανιζουν σε αποδοση και ηχο ολα τα υπολοιπα γκρουπ!!Ειδα στα DVD που θεωρησατε τα καλυτερα παλι τα τετριμενα (Ιron Maiden,Metallica και ΑΝVIL ?????? Δεν μπορω να το πιστεψω!!ΑNVIL???ANVIL??ANVIL??.Eιναι τοσο δυσκολο να παραδεχτειτε η να καταλαβετε οτι και μονο η εκτελεση του ''Battle hymn'' απο το Earthshaker το 2005 η η εκτελεση του ''Crown and the Ring'' η του ''Bridge of Death'' απο το Magic festival το 2008 καει οτι αλλο υπαρχει σε οπρικοακουστικο υλικο ??!?! Και αυτη η εκνευριστικη απαξιωση που δειχνετε στο γκρουπ φαινεται και τον αντικτυπο που εχει κυριως στους νεους οπαδους που το ''Bridge of Death'' κατελαβε τη θεση 70!!!!! στο αφιερωμα με τα καλυτερα τραγουδια.Καλα ειμαστε σοβαροι τωρα??Δεν ειναι δυνατον !!Οσο και αν ειναι υποκειμενικο το ζητημα καποια πραγματα εχουν αντικειμενικη αξια!!Γιατι δηλαδη ρε καλοπαιδα ειναι καλυτερα τα τραγουδια των Maiden η των Metallica απο αυτο το τρισμεγιστο επος???Το τραγουδι αυτο γραφτηκε προφανωε το '83 και ειναι ενα κομψοτεχνημα heavy επικου metal με παμπολα στοιχεια μετεπειτα doom/death ηχου.Γιατι το υπερβαρο σημειο με την εξωπραγματικη απαγγελια του Joey δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι!!Και απο στιχους τι να λεμε τωρα?? Προσκυνημα !!!!
Ναι ενταξει το Gods of WAR στο συνολο του ηταν αμφιλεγομενο αλλα το 2007 ποσα συγκροτηματα Heavy metal ( προσοχη heavy metal ουτε prog,ουτε Doom,ουτε δεν ξερω και εγω τι αλλο ) εβγαλαν τραγουδαρες τυπου Gods of War,Sons of Odin η Hymn to the Immortal Warriors??? Και ποιος ειναι ο απαραδεκτος που ειχε στην πρωτη σελιδα του τρεχοντος τευχους την επανεκδοση του Battlehymns και το χαντακωσε??Ρε δικε μου το μονο που κανεις ειναι πιστη μεταφραση σ'αυτα που λεει ο αρχηγος σε κατι video U tube.Ειναι επιχειρηματα αυτα δηλαδη ?? Ετσι δηλαδη τεκμηριωνεις την αποψη σου οτι ''η κατρακυλα συνεχιζεται''?? Μπραβο !!Φοβερο !! Εν κατακλειδι,αυτο ειναι ενα θεμα που θα μπορουσα να μιλαω για ωρες και δεν θελω ουτε να νευριαζω ουτε να σπαω και τα δικα σας νευρα.Ακουω αυτη τη μουσικη 20 χρονια τωρα ,εχω πανω απο 7000 αλμπουμ απο ολα τα ειδη (και σας πληροφορω οτι δεν ειμαι παιδι του σκληρου δισκου η του internet αλλα πληρωνω καθε μην το παθος μου αυτο ειτε αγοραζοντας δισκους ειτε πηγαινοντας σε συναυλιες).Υπαρχουν πολυ καλα γκρουπ και δισκοι,σεβομαι τα μεγαθηρια αλλα πραγματικα αυτο το γκρουπ με εχει σημαδεψει τοσο βαθια που δεν μπορω να κουω αλλο πρωην οπαδους ,προδοτες και εμπαθεις δημοσιογραφους να θαβουν ασυστολα!!Δεν μιλαω για ολους φυσικα !!Αυτοι που τους αφορα ξερουν ποιοι ειναι !!Δωστε επιτελους στο γκρουπ την αξια και τις δαφνες που του αρμοζουν!!Και αφηστε τα περι ποζεριλικια,επιδοξους κιθαριστες κτλ που λετε κατα καιρους γιατι ο καταπτυστος 3ος κιθαριστας των Μaiden παλευει με το τερας στα live αλλα κατα τ'αλλα αποθεωνετε ολοι!!
Μιλας για δισκο του 2003 ,λες οτι εδω ακους τον καλυτερο Tate των τελευταιων 17 χρονων και μου λες οτι μετρας απο σημερα?!!?!??Τ ι νοημα εχει αυτο ρε παλληκαρι ???Ενταξει ασε τωρα τις αστοχες δικαιολογιες πες οτι δεν το διατυπωσες σωστα και οτι εννουσες αλλο πραγμα να τελειωνουμε μ'αυτο!!!Ειμαι σιγουρος οτι δεν το εννουσες ετσι αλλα δυστυχως για σενα ενας που το διαβαζει αυτο καταλαβαινει !!Και αποδειξη αυτου ειναι οτι και αλλοι σου εχουν κανει την ιδια παρατηρηση και τους απαντησες την ιδια χαζομαρα!!Ξερω πολυ καλα την ελληνικη γλωσσα μην παιζεις με τις λεξεις !!!
Κάνω paste την απάντηση που σου έστειλα στο private message σου στο profile μου:
Άμα δεις κάπου κάνω λόγο και για την περίοδο 1994-2009 και ναι μέτρησα από σήμερα. Αν είχα κάνει φάουλ δε θα ντρεπόμουν να το παραδεχτώ, απλά τώρα σου λέω πως έχουν τα πράγματα. Σου θυμίζω πως είχα ψηφίσει το "Operation" ως τον αγαπημένο μου δίσκο όλων των εποχών, οπότε δε θα έβαζα ο,τιδήποτε από το Tribe πάνω από αυτό, ούτε και να με πλήρωνες.
Quoting MANOWARRIOR:
Μιλας για δισκο του 2003 ,λες οτι εδω ακους τον καλυτερο Tate των τελευταιων 17 χρονων και μου λες οτι μετρας απο σημερα?!!?!??Τ ι νοημα εχει αυτο ρε παλληκαρι ???Ενταξει ασε τωρα τις αστοχες δικαιολογιες πες οτι δεν το διατυπωσες σωστα και οτι εννουσες αλλο πραγμα να τελειωνουμε μ'αυτο!!!Ειμαι σιγουρος οτι δεν το εννουσες ετσι αλλα δυστυχως για σενα ενας που το διαβαζει αυτο καταλαβαινει !!Και αποδειξη αυτου ειναι οτι και αλλοι σου εχουν κανει την ιδια παρατηρηση και τους απαντησες την ιδια χαζομαρα!!Ξερω πολυ καλα την ελληνικη γλωσσα μην παιζεις με τις λεξεις !!!
Φίλε Manowarrior θα σε πώ το εξής καλά έκαναν και το χαντάκοσαν το άλμπουμ για τον απλό λόγο ότι ΄τετοια άλμπουμ βγαίνουν μόνο μια φορά σε μια περίοδο και δεν χρείζονται επανηχογραφήσεις. Από τη στιγμή μάλιστα που είσαι και πιστός οπαδός τους θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό! Ή έχουν έμπνευση να γράψουν νέα κομμάτια ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
και αλλα γκρουπ επανηχογραφησαν δισκους αλλα δεν ειδα να πεφτει τετοιο κραξιμο(Εxodus,Iced Earth,Amorphis). KΑΙ στην τελικη δεν το πλασαρουνε σαν κατι καινουριο.Θα μπορουσανε να κανουν ενα απλο και μιζερο remaster !!Αντι αυτου το επανηχογραφησαν??Ε και ?? Τι σκαλωμα τωρα ειναι αυτο?? Γουσταραν και το εκαναν !!Σαν κινηση για εναν οπαδο ειναι αδιαφορη αλλα οχι και κατακριτεα !!Δεν προσδιδει κατι δεν αφαιρει και κατι ομως!!Μην κολλατε σε λεπτομεριες ρε παιδια!!Και εγω σταθηκα περισσοτερο οτι τα επιχειρηματα τους ειναι ''τα λογια του Demaio'' ????Tελοςπαντων !!!
Το ειδατε και εδω το 2007 ,το ειδα και εγω στη Γερμανια το 2008 στο live του αιωνα!!Ναι μιλαω για εκεινη την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ σε ηχο και setlist συναυλια που δεν καταδεχτηκατε να γραψετε ουτε μια λεξη!!
Προς αποφυγίν παρεξηγήσεων, Aegean, Easyjet, Oλυμπιακή και τα ρέστα ΔΕΝ δίνουν μίζες στο Hammer.
Παίδες επειδή γουστάρω πολύ την παρέα μας εδω πα(που λεν και back in the village), ομολογώ οτι ενοχλήθηκα λίγο απ'την επίθεση που κάνετε στον MANOWARRIOR..Τρέξατε όλοι να τον κοκκινήσετε και να τον βγάλετ τρελό.Δεν παίζουμε ρε μάγκες με αυτά τα πράγματα.Δεν μπορείς να ξέρεις τι ζόρια τραβάει ο άλλος(και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν μιλάω προσωπικά για το παληκάρι αλλα για τον οποιοδήποτε στη θέση του).Εκθέτει τις απόψεις του, έστω και αιχμηρά, μίλησε επι προσωπικού για τον Κετιγένη ο οποίος καλά έκανε και του απάντησε.Εμείς τώρα τι είμαστε?Υπερασπιστές και χειροκροτητές του Hammer?Η έχουμε το δικαίωμα να χλευάζουμε και να χαρακτηρίζουμε τον καθένα?Τα λέω με καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ με κανέναν. Όσο για τον Manowarrior προσωπικά βρίσκω κάποια δίκια στις απόψεις του, αλλα νομίζω οτι τα χάνει με τον τρόπο του.Φιλικά...
PAZUZU ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αλλα να ξερεις οτι δεν τραβαω ουτε ζορια ουτε τιποτα!!οσο για το ''κοκκινισμα'' που λες δεν μου λεει και τιποτα !!κουμπακια σε μια οθονη !!και φυσικα οπως λεω και εγω καποια πραγματα καλα κανουν και οι αλλοι και τα λενε!!οσο για τον τροπο που λες δεν νομιζω οτι λεω κατι κακο!!ουτε βριζω ουτε τιποτα τετοιο!!και στην τελικη οτι γραφω το απεθυνω κυριως στο περιοδικο!!αμα ειναι να ανοιξω συζητηση και να εξηγησψ τα ανεξηγητα σε ολο τον κοσμο και ειδικα μεσα απο το internet που ο καθενας ευκολα παρεξηγει τις σκεψεις του αλλου φεξε μου και γλιστρησα !!Τελοσπαντων !!
Παίδες ο κανόνας είναι απλός και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε όλοι να τον ακολουθήσουμε: Κουβέντα ναι, προσωπικές προσβολές όχι. Please ας το έχουμε στο μυαλό μας.
δεν το πιανω το χιουμορ σου περι μιζες και αεροπορικες εταιριες !!αν θες εξηγησου διεξοδικοτερα !!!!
Εννοώ ότι κακώς θεωρείς υποχρέωση του περιοδικού την κάλυψη οποιασδήποτε συναυλίας του εξωτερικού. Πολυτέλεια ναι, υποχρέωση όχι. Κατά τ' άλλα επειδή βλέπω ότι "υπονοείται" κάποια εμπάθεια, να σου υπενθυμίσω ότι η όντως καταπληκτική συναυλία του 2007 είχε καλυφθεί από ένα διθυραμβικό κείμενο. Αυτά.
PAZUZU ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αλλα να ξερεις οτι δεν τραβαω ουτε ζορια ουτε τιποτα!!οσο για το ''κοκκινισμα'' που λες δεν μου λεει και τιποτα !!κουμπακια σε μια οθονη !!και φυσικα οπως λεω και εγω καποια πραγματα καλα κανουν και οι αλλοι και τα λενε!!οσο για τον τροπο που λες δεν νομιζω οτι λεω κατι κακο!!ουτε βριζω ουτε τιποτα τετοιο!!και στην τελικη οτι γραφω το απεθυνω κυριως στο περιοδικο!!αμα ειναι να ανοιξω συζητηση και να εξηγησψ τα ανεξηγητα σε ολο τον κοσμο και ειδικα μεσα απο το internet που ο καθενας ευκολα παρεξηγει τις σκεψεις του αλλου φεξε μου και γλιστρησα !!Τελοσπαντων !!
Φίλε Manowarrior(σχώραμε για την οικειότητα αλλά εμείς οι Manowar-maniacs είμαστε αδέρφια ), τώρα που ηρεμήσαν τα πνεύματα αμα γουσταρίζεις να κάνουμε κ λίγη μουσική κουβέντα, εδώ είμαστε.Έχω κάτι αιώνες να μιλήσω για τους αδιαμφησβήτητους βασιλιάδες με κάποιον(η αλήθεια είναι οτι η μόδα είναι να τους κράζεις..Σ'αυτό σου δίνω ένα τεράστιο πόντο).Απ'την άλλη και αυτοί, νομίζω οφείλεις να το παραδεχθείς, έχουν δώσει πολλά δικαιώματα.Πάντως αν και προσωπικά απογοητεύτηκα απ'την παρουσία τους στα 00's, πρέπει να πω οτι τελευταία φορά που δάκρισα, ήταν όταν άκουσα πρώτη φορά το Swords in the wind.Μόνο αυτοί μπορούν να μου το δημιουργήσουν αυτό το συναίσθημα, ακόμα και τώρα!
γιατι ειπα εγω οτι θα επρεπε να πατε να δειτε τη συναυλια του 2008???Και ασε τωρα τα περι πολυτελειας γιατι καθε τοσο βλεπω στα live report οτι πατε αρκετα εξωτερικο!!Παρολ'αυτα εγω δεν εκρινα γιατι δεν κανατε αποστολη !!δεν νομιζω να ειπα κατι τετοιο!!το οπτικοακουστικο ντοκουμεντο ομως σιγουρα το εχετε δει και δεν γραψατε γι'αυτο κατι !!αλλα θα παρακαλουσα αλλη φορα να μπαινεις κατεθειαν στο ψητο και οχι να κανεις τον εξυπνακια για μιζες και τετοια!!οσο για το 2007 εναν μονο ανθρωπο ειδα να εκθειαζει το live !!ο κυριος Ζαγγογιαννης!Οι αλλοι δεν εχετε γνωμη κανενας??Ουτε στην εκπομπη στην τηλεοραση τιποτα??Γιατι συναυλια ομως των Metallica φετος μονο οι νεκροι δεν εγραψαν η ειπαν!!
Αγαπητε PAZUZU EPEIDH πολυς λαος θα σχολιασει δυσμενως αυτα που θα πουμε δεν θα πω τιποτα αλλο προς το παρων !!Τωρα αν επιθυμεις να μιλησουμε πιο διεξοδικα θα σου στειλω το email μου και μπορουμε να πουμε για οτι θελεις !!!Δικαιωματα ολα τα γκρουπ εχουν δωσει!!Τετοιο πολεμο ομως μονο σε ενα γκρουπ εντοπιζω !!Και αυτο επαναλαμβανω οτι φαινεται ποσο αντικτυπο εχει στο γκρουπ οταν σε διαφορα αφιερωματα και τετοια πανε απατοι !!Και δεν νομιζω οτι το αξιζουν !!
Comments
Δεν καταλαβα για πιο λογο να μπουνε στο αφιερωμα δισκοι μεγαλων συγκροτηματων που ομως ηταν μετριοι η αδιαφοροι.Ο σκοπος ειναι να εκθεσει καποιος τους καλυτερους δισκους της δεκαετιας με οσο δυνατον αντικειμενικο κριτηριο γινεται και ας ειναι και ασημων,αντιεμπορικων σχηματων !!Που ειναι το πρωτο των Ereb Altor, που ειναι οι Saturnus,Mourning Beloveth,Burning Saviours,Tristania,Universe217 και πολλοι αλλοι που λογω χωρου δεν θα παραθεσω?!?!? Δηλαδη οι Firewind,Lamb of God,Children of Bodom,Helloween (αν ειναι δυνατον οχι και Rabbit ... ποιος το εβαλε αυτο ?!?!? ), Legion of the Damned και αλλοι πολλοι εβγαλαν καλυτερα αλμπουμ απο τα προαναφερθεντα σχηματα ???
Θα σταθω περισσοτερο σε τρια σημεια ομως! Ειναι δυνατον η δεσποινις που γραφει στο πλαισιο για το ''Dreadful Hours'' να λεει οτι το γκρουπ ηταν υπο αμφισβητηση μετα την δισκαρα που λεγεται ''The Light at the End..'' ???Το ξεχασες κοπελια??!?!Δεν εξηγειται αλλιως !!Και που ειναι οι δισκαρες ''Songs of Darkness'' και ''a Line of Deathless..'' ?!?! Αλλα κατα τ'αλλα μου βαζετε στο αφιερωμα κατι ακαπνα γκρουπ τυπου Τrivium επειδη μαλλον πουλανε παραπανω απο τους θεους του ατμοσφαιρικου ηχου ε?? Τι να πω !!Δευτερον δεν θυμαμαι ποιος ειναι αλλα να λιθοβοληθει ο κυριος που εγραψε οτι ο Tate του μετριου Tribe (2003) ειναι ο καλυτερος των 17 χρονων!? Σοβαρα ρε μεγαλε ??Ειναι καλυτερος και απο το Operation.. & Empire??!?!Πρεπει να ζητησεις συγνωμη γι'αυτη τη μεγιστη αστοχια !!Ειμαι σιγουρος οτι κατι αλλο θα εννοεις και δεν το διατυπωσες σωστα !!Δεν μπορει να το εννοεις !!Τριτον καποιος που μαλλον ειναι κουφος,νεος οπαδος,δεν ξερω τι λεει οτι ο Bruce ειναι οτι καλυτερο εχει βγειποτε σε χροια/ερμηνεια!
Με αφορμη αυτη τη μεγιστη ,κακοηθης και ατεκμηριωτη ανακριβεια θελω να πω τα παρακατω :
Ξεκολλατε με αυτη την εμμονη και εμπαθεια που εχετε με τους ΘΕΟΥΣ γιατι εχετε αρχισει να γινεστε μισητοι!! Εκθιαζετε συνεχως ακαπνα γκρουπ και την αναγνωριση που θα επρεπε να αποδωσετε στους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΑΝΟWAR ακομα την περιμενουμε!Ο Bruce νιαουριζει ,ο Rob γερασε,ο Heitfield φαλτσαρει ανελεητα!!Ο Adams ομως παραμενει εξωγηινος οπως ηταν παντα!!Το ειδατε και εδω το 2007 ,το ειδα και εγω στη Γερμανια το 2008 στο live του αιωνα!!Ναι μιλαω για εκεινη την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ σε ηχο και setlist συναυλια που δεν καταδεχτηκατε να γραψετε ουτε μια λεξη!!Και τι περιμενετε ρε μαγκες δηλαδη ??Εμπνευση τυπου '82-'84??Το γκρουπ εκανε τα θαυμαστα του εργα καποτε και τωρα δεν βγαζει πια μεγαλεια αλλα βγαζει ωραια HEAVY METAL τραγουδια !!
Η συνεχεια σε αλλο μηνυμα..........................
Δεύτερον, για τον Tate μετρούσα από το σήμερα και όχι από το 2003. Ναι, πιστεύω πως είναι ο καλύτερος Τate από το "Promised Land" και μετά. Μάλλον δεν είσαι τακτικός αναγνώστης τα τελευταία 2 χρόνια, αλλιώς δε θα το σκεφτόσουν καν αυτό, μετά από αυτά που έχω γράψει για το "Operation". Μιλάω επί προσωπικού επειδή απευθύνθηκες σε εμένα, όχι από ψώνιο ή κάτι ανάλογο.
Cheers.
Quoting MANOWARRIOR:
Και αυτη η εκνευριστικη απαξιωση που δειχνετε στο γκρουπ φαινεται και τον αντικτυπο που εχει κυριως στους νεους οπαδους που το ''Bridge of Death'' κατελαβε τη θεση 70!!!!! στο αφιερωμα με τα καλυτερα τραγουδια.Καλα ειμαστε σοβαροι τωρα??Δεν ειναι δυνατον !!Οσο και αν ειναι υποκειμενικο το ζητημα καποια πραγματα εχουν αντικειμενικη αξια!!Γιατι δηλαδη ρε καλοπαιδα ειναι καλυτερα τα τραγουδια των Maiden η των Metallica απο αυτο το τρισμεγιστο επος???Το τραγουδι αυτο γραφτηκε προφανωε το '83 και ειναι ενα κομψοτεχνημα heavy επικου metal με παμπολα στοιχεια μετεπειτα doom/death ηχου.Γιατι το υπερβαρο σημειο με την εξωπραγματικη απαγγελια του Joey δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι!!Και απο στιχους τι να λεμε τωρα?? Προσκυνημα !!!!
Ναι ενταξει το Gods of WAR στο συνολο του ηταν αμφιλεγομενο αλλα το 2007 ποσα συγκροτηματα Heavy metal ( προσοχη heavy metal ουτε prog,ουτε Doom,ουτε δεν ξερω και εγω τι αλλο ) εβγαλαν τραγουδαρες τυπου Gods of War,Sons of Odin η Hymn to the Immortal Warriors???
Και ποιος ειναι ο απαραδεκτος που ειχε στην πρωτη σελιδα του τρεχοντος τευχους την επανεκδοση του Battlehymns και το χαντακωσε??Ρε δικε μου το μονο που κανεις ειναι πιστη μεταφραση σ'αυτα που λεει ο αρχηγος σε κατι video U tube.Ειναι επιχειρηματα αυτα δηλαδη ?? Ετσι δηλαδη τεκμηριωνεις την αποψη σου οτι ''η κατρακυλα συνεχιζεται''?? Μπραβο !!Φοβερο !!
Εν κατακλειδι,αυτο ειναι ενα θεμα που θα μπορουσα να μιλαω για ωρες και δεν θελω ουτε να νευριαζω ουτε να σπαω και τα δικα σας νευρα.Ακουω αυτη τη μουσικη 20 χρονια τωρα ,εχω πανω απο 7000 αλμπουμ απο ολα τα ειδη (και σας πληροφορω οτι δεν ειμαι παιδι του σκληρου δισκου η του internet αλλα πληρωνω καθε μην το παθος μου αυτο ειτε αγοραζοντας δισκους ειτε πηγαινοντας σε συναυλιες).Υπαρχουν πολυ καλα γκρουπ και δισκοι,σεβομαι τα μεγαθηρια αλλα πραγματικα αυτο το γκρουπ με εχει σημαδεψει τοσο βαθια που δεν μπορω να κουω αλλο πρωην οπαδους ,προδοτες και εμπαθεις δημοσιογραφους να θαβουν ασυστολα!!Δεν μιλαω για ολους φυσικα !!Αυτοι που τους αφορα ξερουν ποιοι ειναι !!Δωστε επιτελους στο γκρουπ την αξια και τις δαφνες που του αρμοζουν!!Και αφηστε τα περι ποζεριλικια,επιδοξους κιθαριστες κτλ που λετε κατα καιρους γιατι ο καταπτυστος 3ος κιθαριστας των Μaiden παλευει με το τερας στα live αλλα κατα τ'αλλα αποθεωνετε ολοι!!
Καλο βραδι και καλη συνεχεια !!!!!!!!!!!!
Άμα δεις κάπου κάνω λόγο και για την περίοδο 1994-2009 και ναι μέτρησα από σήμερα. Αν είχα κάνει φάουλ δε θα ντρεπόμουν να το παραδεχτώ, απλά τώρα σου λέω πως έχουν τα πράγματα. Σου θυμίζω πως είχα ψηφίσει το "Operation" ως τον αγαπημένο μου δίσκο όλων των εποχών, οπότε δε θα έβαζα ο,τιδήποτε από το Tribe πάνω από αυτό, ούτε και να με πλήρωνες.
Quoting MANOWARRIOR:
http://www.youtube.com/watch?v=tkZ8XV1cHCc
Κορυφήηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!χα χαχαχαχαχα!!!!!!!!!
Προς αποφυγίν παρεξηγήσεων, Aegean, Easyjet, Oλυμπιακή και τα ρέστα ΔΕΝ δίνουν μίζες στο Hammer.
Όσο για τον Manowarrior προσωπικά βρίσκω κάποια δίκια στις απόψεις του, αλλα νομίζω οτι τα χάνει με τον τρόπο του.Φιλικά...
Εννοώ ότι κακώς θεωρείς υποχρέωση του περιοδικού την κάλυψη οποιασδήποτε συναυλίας του εξωτερικού. Πολυτέλεια ναι, υποχρέωση όχι. Κατά τ' άλλα επειδή βλέπω ότι "υπονοείται" κάποια εμπάθεια, να σου υπενθυμίσω ότι η όντως καταπληκτική συναυλία του 2007 είχε καλυφθεί από ένα διθυραμβικό κείμενο. Αυτά.
Φίλε Manowarrior(σχώραμε για την οικειότητα αλλά εμείς οι Manowar-maniacs είμαστε αδέρφια