Home Button News Button Extras Button Links ButtonSubscribe ButtonSniper ButtonHellenic Assault News ButtonPoll Comments Buttonvoid
PARADISE LOST: Νέο album τον Απρίλιο UPDATE: Δηλώσεις για το νόημα του τίτλου

“Tragic Idol” θα λέγεται τελικά το νέο, 13ο, studio album των Paradise Lost, το οποίο και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου. Το εξώφυλλό του, που βλέπετε παραπάνω, είναι σχεδιασμένο από τον Γάλλο καλλιτέχνη Valnoir, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως οι Morbid Angel,  οι Ulver, οι Laibach, οι Watain, και πολλοί άλλοι.

Τον Απρίλιο, οι Βρετανοί θα βγουν σε μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και σκοπεύουν να παίξουν και τραγούδια από το "Tragic Idol".

paradiselost nick holmes metal hammer greece

UPDATE: Ο τραγουδιστής των Paradise Lost, Nick Holmes, μίλησε πρόσφατα στο site Hardrock Haven, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο νόημα πίσω από τον τίτλο του νέου album των Βρετανών, λέγοντας τα εξής:

«Το “Tragic Idol” μιλά για το πως κάποιος τοποθετείται σε ένα βάθρο και μετά αρχίζει και το πιστεύει, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι πάνω σε κανένα βάθρο. Με το Διαδίκτυο και τα διάφορα Μέσα όπως είναι τώρα, στην τελική είμαστε όλοι άνθρωποι, κανείς δεν είναι καλύτερος από τον άλλον. Μερικοί είναι πιο έξυπνοι, αλλά μέχρις εκεί! Στην Αγγλία, οι άνθρωποι λατρεύουν να βλέπουν άλλους ανθρώπους να αποκαθηλώνονται. Όσο μεγαλύτερος και πιο επιτυχημένος γίνεται κάποιος, τόσο περισσότερο οι άλλοι θέλουν να τον δουν να πέφτει. Το βρίσκω λυπηρό. Ο κόσμος βοηθάει κάποιον να φτάσει εκεί που έφτασε, και μόλις φτάνει, θέλει απλά να τον ρίξει κάτω. Αυτό συμβαίνει ειδικά στην Βόρειο Αγγλία, όλοι εκεί θέλουν να αποτύχεις και δεν σε ενθαρρύνουν για τίποτα στην ζωή σου ποτέ».

 

Comments 

 
+5 #1 RE: PARADISE LOST: Νέο album τον Απρίλιοericviii 2012-02-01 20:56
Το εξώφυλλο είναι λίγο Baizley-ικό (Baroness, Kvelertak, Kylesa...) ή or is it just me?
 
 
+2 #2 RE: PARADISE LOST: Νέο album τον Απρίλιοshagrath 2012-02-01 21:09
ισχυει δεν ειναι ιδεα σου.εμενα μου θυμιζει και λιγο τα εργα του paul romano (mastodon,trivium,hate eternal κ.α)αντε να δουμε τι θα βγαλουν και οι shadowkings φετος,το 2011 ειχαμε καταιγισμο απο δισκαρες και οχι μονο στον metal ηχο.αναμενουμε με ενδιαφερων....
 
 
+2 #3 stefanosstefanos 2012-02-01 22:26
Έτσι φτιάχτε μας κι άλλο λίγο,βάλτε μας στην πρίζα με αυτήν την παρουσίαση του εξώφυλλου του νέου σας άλμπουμ...!!!Αυξήστε κι άλλο την αγωνία και την ανυπομονησία μας...!!!Μπήκε όμως ο Φλεβάρης οπότε κοντεύουμε....Κοντά είναι ο Απρίλιος....!!!Αν κρίνω από τα τελευταία τους άλμπουμ προβλέπω κι ελπίζω να είναι δισκάρα...!!!
 
 
+3 #4 RE: PARADISE LOST: Νέο album τον ΑπρίλιοNICK C.E. 2012-02-02 06:33
Τέλεια είδηση!!! :xmetalx:
 
 
+5 #5 RE: PARADISE LOST: Νέο album τον Απρίλιοdante77782 2012-02-02 19:42
πολύ ωραίο εξώφυλλο και επιτέλους επιστροφή της καλύτερης γραμματοσειράς τους!!! :xheadx:
 
 
+3 #6 RE: PARADISE LOST: Νέο album τον Απρίλιοs21 2012-02-02 23:44
Quoting dante77782:
πολύ ωραίο εξώφυλλο και επιτέλους επιστροφή της καλύτερης γραμματοσειράς τους!!! :xheadx:


Αυτό ακριβώς!! Μέτα από 15 χρόνια επέστρεψε το κλασσικό logo... Και το εξώφυλλο μου κάνει για μελωμένη doom-ιά και με φτιάχνει, μακάρι!
 
 
+3 #7 RE: PARADISE LOST: Νέο album τον ΑπρίλιοPrince charming 2012-02-03 00:24
Τις περισσότερες φορές το artwork στα album τους είναι εξαιρετικό!
 
 
+3 #8 RE: PARADISE LOST: Νέο album τον Απρίλιοbeast 2012-02-03 16:35
Gothic μάχη μεγατόνων αναμένεται φέτος. Για να δούμε ποιος θα κερδίσει... Paradise Lost ή Moonspell?
 
 
+3 #9 RE: PARADISE LOST: Νέο album τον Απρίλιοaemaeth 2012-02-04 03:35
Quoting beast:
Gothic μάχη μεγατόνων αναμένεται φέτος. Για να δούμε ποιος θα κερδίσει... Paradise Lost ή Moonspell?


Paradise lost φυσικά χαχα ( :xheadx: ) αλλά και οι moonspell δισκάρα βλέπω να βγάζουν-τα the antidote, memorial, night eternal ήταν σερί απίστευτα καλών δίσκων. Ωραία θα παέι το 2012!
 
 
+3 #10 RE: PARADISE LOST: Νέο album τον Απρίλιοaemaeth 2012-02-04 03:36
p.s. πόσο τέλειο είναι το εξώφυλλο??
 
 
+1 #11 RE: PARADISE LOST: Νέο album τον Απρίλιο UPDATE: Δηλώσεις για το νόημα του τίτλουKostas Xronopoulos 2012-02-10 16:28
«Το "Tragic Idol" μιλά για το πως κάποιος τοποθετείται σε ένα βάθρο και μετά αρχίζει και το πιστεύει, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι πάνω σε κανένα βάθρο. Με το Διαδίκτυο και τα διάφορα Μέσα όπως είναι τώρα, στην τελική είμαστε όλοι άνθρωποι, κανείς δεν είναι καλύτερος από τον άλλον. Μερικοί είναι πιο έξυπνοι, αλλά μέχρις εκεί! Στην Αγγλία, οι άνθρωποι λατρεύουν να βλέπουν άλλους ανθρώπους να αποκαθηλώνονται. Όσο μεγαλύτερος και πιο επιτυχημένος γίνεται κάποιος, τόσο περισσότερο οι άλλοι θέλουν να τον δουν να πέφτει. Το βρίσκω λυπηρό. Ο κόσμος βοηθάει κάποιον να φτάσει εκεί που έφτασε, και μόλις φτάνει, θέλει απλά να τον ρίξει κάτω. Αυτό συμβαίνει ειδικά στην Βόρειο Αγγλία, όλοι εκεί θέλουν να αποτύχεις και δεν σε ενθαρρύνουν για τίποτα στην ζωή σου ποτέ».

Για αυτό κάθε συνέντευξη με αυτόν τον μάστορα έχει ΠΑΝΤΑ ενδιαφέρον. Γι αυτό. Περιμένω...
 
 
#12 RE: PARADISE LOST: Νέο album τον Απρίλιο UPDATE: Δηλώσεις για το νόημα του τίτλουspme 2012-02-13 19:29
Μες την τρελή χαρα οπως παντα ο Νικολάκης :P

Γι αυτο τους αγαπάμε τους ατιμούληδες όμως...:P
 

 


Copyright © 1985-2012 METAL HAMMER & HEAVY METAL μηνιαίο μουσικό περιοδικό. All Rights Reserved.
This site is optimized for Internet Explorer & Mozilla Firefox. Best viewed in 1280x1024 resolution or higher.
Powered by Cyberia IT.