Home Button News Button Extras Button Links ButtonSubscribe ButtonSniper ButtonHellenic Assault News ButtonPoll Comments Buttonvoid
Οι Crystal Tears για πρώτη φορά στην Αθήνα, αυτό το Σάββατο, 2 Απριλίου

Αυτό το Σάββατο, 2 Απριλίου, οι power metallers Crystal Tears εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Αθήνα με τον Ian Parry (Elegy, Vengeance, Consortium Project) στα φωνητικά, στο Rodon Stage στον Βύρωνα (Ελλησπόντου 41, κοντά στην πλατεία Υμμητού), με support τους Silent Wedding και τους Erase. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και τα εισιτήρια κοστίζουν 10ευρώ. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου:


Ο drummer και mainman των Crystal Tears, Χρυσάφης Ταντανόζης, λέει: «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μετά από 14 χρόνια πορείας & σεβασμού στη metal σκηνή της χώρας μας και για πρώτη φορά στην ιστορία των CRYSTAL TEARS παίζουμε ...ζωντανά στην Αθήνα (επιτέλους!)! Με ένα ατόφιο line-up και τον Ian στην πρώτη γραμμή, καθώς και με ένα album δυναμίτη, οι συνθήκες φαντάζουν ιδανικές για ένα μοναδικό one show stand στην πρωτεύουσα! Εύχομαι πραγματικά ο κόσμος της Αθήνας να αγκαλιάσει την προσπάθειά αυτήν!» 

http://www.facebook.com/pages/Crystal-Tears/85675558894

www.myspace.com/crystaltearsgr

SILENT WEDDING: heavy metal από την Αθήνα με ατμοσφαιρικές και progressive επιρροές, σχηματισμένη το 2006, η μπάντα μετράει ήδη μία δουλειά και αρκετές εμφανίσεις στην πρωτεύουσα και περιφέρειά της με γνωστά εγχώρια σχήματα και μπάντες του εξωτερικού! Κάνοντας διάλλειμα από τις παραγωγικές διαδικασίες για την επερχόμενη δουλειά τους, οι Silent Wedding έρχονται να ροκάρουν τον κόσμο σε αυτήν την παρθενική εμφάνιση των CRYSTAL TEARS στην Αθήνα! Kindly support! (http://www.myspace.com/thesilentwedding,http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=50729580170)

ERASE: μία νέα και πολύ φρέσκια heavy metal κίνηση από την πόλη της Αθήνας, αποτελούμενη από βετεράνους της σύγχρονης ελληνικής metal σκηνής και μέλη των STRIKELIGHT, WHEELRUNNER και REVENGE! Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο τους CD demo "Heavy Metal Maniacs", οι Erase γίνονταi ένα με την ατμόσφαιρα και δηλώνουν δυναμικά τον παρόν τους το βράδυ της 2ας Απριλίου! Kindly support! (http://www.myspace.com/erasegreece)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ: 1) ΜΕΤΡΟ: στάση "Δάφνη" (Πλατεία Καλογήρων) & από εκεί υπάρχει η αφετηρία του λεωφορείου 212 (Μετρό Δάφνης-Βύρωνας-Καρέας) που αφήνει στάση "Παπαστράτειο Σχολή", ΑΚΡΙΒΩΣ έξω απο το RODON stage! 2) ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: 140 (Πολύγωνο-Γλυφάδα) 3) ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από Πειραιά: 232 (Πειραιάς-Υμηττός-Βύρωνας) 4) Κοντά στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών (με τα πόδια)

Λίγα λόγια για τον χώρο: Ένα παλιό cinema που μετατράπηκε σε μουσική σκηνή... Ένας χώρος χωρίς κολώνες και με ορατότητα προς το stage απ'όλες τις θέσεις... Ένα stage 26 τετραγωνικών μέτρων για να χωράει ανθρώπινα τους αγαπημένους σας δημιουργούς... Ένας ήχος απαράμιλλος σε δυναμική και καθαρότητα... Ένας συνδυασμός 3 παραγόντων με σεβασμό στα συγκροτήματα, αλλά κυρίως και στο κοινό! Underground μουσικές καταστάσεις απο την ελληνική hiphop μουσική σκηνή, το ελληνόφωνο ροκ, το ελληνικό metal,τα ethnic ελληνικά συγκροτήματα, αλλά και μπάντες από το εξωτερικό! Ένας χώρος που έλειπε και περιμένει την στήριξή σας!!!

 

Comments 

 
+2 #1 RE: Οι Crystal Tears για πρώτη φορά στην Αθήνα, αυτό το Σάββατο, 2 ΑπριλίουΝίκος Τραγάκης 2011-03-30 11:30
Αυτή την συναυλια την περιμένω πως και πως. Ιδιαίτερο group οι Crystal Tears! Πολυ καλοί και οι ωρωπιώτες Silent Wedding, αλλά εγώ περιμένω να δω τους Erase στην πρώτη τους live εμφάνιση. Ε όχι και βετεράνοι τα παιδιά!
 
 
+2 #2 RE: Οι Crystal Tears για πρώτη φορά στην Αθήνα, αυτό το Σάββατο, 2 ΑπριλίουKaraitavlhs 2011-03-30 14:16
Quoting Νίκος Τραγάκης:
Αυτή την συναυλια την περιμένω πως και πως. Ιδιαίτερο group οι Crystal Tears! Πολυ καλοί και οι ωρωπιώτες Silent Wedding, αλλά εγώ περιμένω να δω τους Erase στην πρώτη τους live εμφάνιση. Ε όχι και βετεράνοι τα παιδιά!

Γάμησέ τα Τραγάκη!!Είμαι 18 και νιώθω κωλόγερος!
 
 
+2 #3 RE: Οι Crystal Tears για πρώτη φορά στην Αθήνα, αυτό το Σάββατο, 2 Απριλίουprogggggggg 2011-03-30 17:36
Κουφαθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

 


Copyright © 1985-2012 METAL HAMMER & HEAVY METAL μηνιαίο μουσικό περιοδικό. All Rights Reserved.
This site is optimized for Internet Explorer & Mozilla Firefox. Best viewed in 1280x1024 resolution or higher.
Powered by Cyberia IT.