background image
Home Button News Button Extras Button Links ButtonSubscribe ButtonSniper ButtonHellenic Assault News ButtonPoll Comments Buttonvoid

black sabbath new album

eightball
Δεύτερο album από τους Control Denied; Expect the unexpected...
Wednesday, 03 February 2010 02:26
Share
Το αριστουργηματικό εκείνο “The Fragile Art of Existence” των Control Denied πίσω στα 1999, υπήρξε το τελευταίο studio album που εξέδωσε ο μεγάλος Chuck Schuldiner πριν νικηθεί από τον καρκίνο στις 13 Δεκεμβρίου του 2001. Οι βάσεις για ένα δεύτερο Control Denied album είχαν μπει από τον ίδιο τον Chuck όσο βρισκόταν εν ζωή και όπως δήλωσε πρόσφατα ο drummer του σχήματος (και τελευταίος drummer των Death), Richard Christy, το δεύτερο album των Control Denied δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει σύντομα. «Έχω πωρωθεί με αυτό το θέμα! Είμαι τόσο χαρούμενος που μπορώ επιτέλους να πω πως αυτό το ζήτημα προχωράει. Είχα λάβει άπειρα emails από οπαδούς που όλα αυτά τα χρόνια ζητούσαν να μάθουν πότε θα κυκλοφορήσει. Δυστυχώς, υπήρχαν κάποια θέματα νομικής φύσεως με την εταιρία που είχαμε υπογράψει αλλά όπως έμαθα, η εταιρία αυτή πλέον δεν υπάρχει οπότε το τοπίο έχει πλέον καθαρίσει. Βρίσκομαι σε επαφή με την οικογένεια του Chuck, μιλάμε συχνά. Είναι και αυτοί πολύ ενθουσιασμένοι που προχωράει αυτό το θέμα. Πρόκειται να μαζευτούμε όλοι εδώ στο New Jersey και να τελειώσουμε τον δίσκο αυτό φέτος. Απλά πρέπει να δούμε πότε θα μπορέσει ο καθένας να έρθει, ο Tim Aymar [τραγουδιστής], ο Steve DiGiorgio [μπασίστας] και ο Shannon Hamm [κιθαρίστας]. Ακόμα και ο Jim Morris, ο παραγωγός μας, έχει ενθουσιαστεί που θα το κάνει! Τα drums και οι κιθάρες του Chuck είναι ήδη έτοιμα, πρέπει μόνο να μπούμε στο studio και να τελειώσουμε τα υπόλοιπα. Ανυπομονώ γιατί η μουσική είναι απίστευτη! Θα πάθετε πλάκα με το album, είναι τεράστιο! Είμαι ενθουσιασμένος που θα το τελειώσουμε γιατί το να καταφέρουν οι οπαδοί να ακούσουν το δεύτερο album των Control Denied ήταν μία από τις τελευταίες επιθυμίες του Chuck.»
 

Comments 

 
+1 #1 RE: Δεύτερο album από τους Control Denied; Expect the unexpected...Tiananmenman 2010-02-03 11:47
ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ ΔΕ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ CHUCK.
 
 
#2 Assaulting the senses/Screaming into the mindGiorgosKetigenis 2010-02-03 12:44
Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ νέο,όσο "κάπως" και αν ακούγεται η όλη φάση. Θέλουμε και τα demos με τον Warrel για bonus tracks,μην ξεχνιόμαστε!
 
 
+1 #3 RE: Δεύτερο album από τους Control Denied; Expect the unexpected...Jerronymo 2010-02-03 14:00
Πραγματικα ειναι κατι που επρεπε να γινει...Ενα αλμπουμ(δημιουργια του ιδιου του Chuck) το οποιο θα ειναι κατι σαν φορος τιμης σε αυτην την μεγαλη προσωπικοτητα...Πιστευω πως ,9 χρονια μετα τον θανατο του, η κινηση αυτη δειχνει και επισημα το ποσο διαχρονικο ειναι και θα ειναι το εργο του Chuck.Διοτι ανεπισημα μπορει ανετα καποιος να το διαπιστωσει απο το ποσο περισσοτεροι ειναι καθε χρονο οι λατρεις της μουσικης του...Και δεν φτανει μονο ο θανατος για να συμβαινει αυτο...Χρειαζεται κατι παραπανω...Και αυτο το ξερουμε ολοι...
 
 
#4 RE: Δεύτερο album από τους Control Denied; Expect the unexpected...Epitaph 2010-02-03 14:57
Επιτέλους γαμώ!
Είχε προλάβει να ηχογραφήσει ο Warrel Dane με τους Control Denied?
 
 
#5 RE: Δεύτερο album από τους Control Denied; Expect the unexpected...GiorgosKetigenis 2010-02-03 15:06
Ναι,αλλά μάλλον δεν θα το ακούσουμε ποτέ το υλικό. Τέλος πάντων,ας βγει το album με το καλό,όλα τ'άλλα είναι φιλολογικές συζητήσεις.

Quoting Epitaph:
Επιτέλους γαμώ!
Είχε προλάβει να ηχογραφήσει ο Warrel Dane με τους Control Denied?
 
 
#6 RE: Δεύτερο album από τους Control Denied; Expect the unexpected...Epitaph 2010-02-03 15:31
Καλά ναι.

Μερικά demo tracks (ή κάτι τέτοιο) του νέου δίσκου(είχαν βγει πριν μερικά χρόνια σε μια συλλογή. Ωραία μεν, αλλά σε σχέση με αυτό που πρόκειται να βγει το καλοκαίρι ΠΡΕΠΕΙ να είναι μίλια πίσω (βασικά το εύχομαι).
 
 
+1 #7 RE: Δεύτερο album από τους Control Denied; Expect the unexpected...Dead_Makis 2010-02-04 15:16
Δεν είναι τίποτα άλλο αλλά θα μας έρθει καμια τεράστια δισκάρα και αντί να χαρούμε θα πέσουμε σε κατάθλιψη που ένας τέτοιος μουσικός έφυγε τόσο νωρίς. Και ναι τα demo με Warrel ειναι must.
 
 
#8 RE: Δεύτερο album από τους Control Denied; Expect the unexpected...NOREBOV 2010-02-04 16:06
Ά ρε Dead_Makis πόσο δίκιο έχεις... Τη βλέπω τη κατάθλιψη να μας σκάει σα μετωπική στην εθνική οδό με τριαξονική νταλίκα γαμώ τη τύχη μας γαμώ.
 
 
#9 RE: Δεύτερο album από τους Control Denied; Expect the unexpected...ΜεταλικήΠροβατίνα 2010-02-05 15:31
Έεεεεετσι! Γιατί ούτε ο θάνατος σταματά το μέταλ. Και ο Henrix βγάζει καινούργιο, και οι Voivod χωρίς τον Piggy...
Ελπίζω να μη βεβιλώσει την μνήμη του εκλυπόντα, αν και κολπάκι εταιρίας....
 
 
#10 RE: Δεύτερο album από τους Control Denied; Expect the unexpected...Redneck 2010-02-10 12:01
kai mono gia na pragmatopoihthei i teleftaia tou epithymia kanoume oloi mougga ki anamenoume me ta dahtyla stavromena kai to hamogelo sta heili.
 

 

Copyright © 1985-2013 METAL HAMMER & HEAVY METAL μηνιαίο μουσικό περιοδικό. All Rights Reserved.
This site is optimized for Internet Explorer & Mozilla Firefox. Best viewed in 1280x1024 resolution or higher.
Powered by Cyberia IT.