Wednesday, 09 December 2015 21:21

MOTÖRHEAD: Δηλώσεις του Mikkey Dee για τις επιθέσεις στο Παρίσι

Written by 

    Στις 6 Δεκεμβρίου, το “Kaaos TV” διεξήγαγε μία συνέντευξη στην Hartwall Arena του Ελσίνκι με τον drummer των Motörhead, Mikkey Dee. Εκεί, ο μουσικός σχολίασε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος τα πρόσφατα γεγονότα στο Παρίσι.

     

    Σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση καθαυτή δήλωσε: «Δεν ξέρω από πού ν’ αρχίσω, πραγματικά. Αυτούς τους γαμημένους μαλάκες δεν μπορώ να τους καταλάβω. Έχω δηλώσει στα ΜΜΕ πως ούτε τα ζώα δεν κάνουν τέτοια πράγματα το ένα στο άλλο. Επομένως, δεν ξέρω από πού είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Από κάποιον άλλο πλανήτη ίσως; Υπάρχουν, μάλιστα και πολλές άλλες χώρες πέραν της Γαλλίας που υποφέρουν από αυτούς τους παρανοϊκούς. Ε, γάμησέ τους. Ελπίζω πως η Γαλλία θα επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς ζωής και πως οι κάτοικοι δε θα παραδώσουν τίποτα σ’ αυτά τα αρχίδια. Δεν ξέρω πως αλλιώς να τους χαρακτηρίσω. Δεν θα τους αποκαλέσω «ζώα» διότι τα ζώα είναι μια χαρά. Αυτοί όχι.».

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίπτωση ακύρωσης κάποιων συναυλιών των Motörhead για λόγους ασφαλείας: «Όχι, όχι, είμαστε εδώ για να παίζουμε. Η συναυλία στο Παρίσι απλώς μεταφέρθηκε. Ήταν απόφαση της γαλλικής αστυνομίας και της κυβέρνησης. Εμείς όμως βρισκόμασταν ήδη στην πόλη και έτοιμοι να ανεβούμε στο σανίδι. Δεν πιστεύω πως θα ήταν κάτι τέτοιο σωστό (σ.σ. λογικά εξαιτίας του εθνικού πένθους) όμως θα το κάναμε. Είναι καλό πάντως που τελικά θα διεξαχθεί αργότερα.».

    Τέλος, σχολίασε και το εάν ο ίδιος αισθάνεται πλέον λιγότερο ασφαλής: «Όχι, καθόλου. Πρέπει να συνηθίσουμε αυτές τις μαλακίες διότι θα συμβαίνουν όλο και συχνότερα. Μιλάμε για γαμημένους φανατικούς. Δεν με φοβίζουν, απλώς με κάνουν λίγο πιο προσεκτικό. Αυτό το παρατήρησα και περπατώντας στο Παρίσι την επομένη των επιθέσεων. Οι άνθρωποι σίγουρα κοιτούσαν λίγο πιο καχύποπτα ο ένας τον άλλο, όμως ελπίζω πως ο κόσμος θα επιστρέψει στη ρουτίνα του. Πρέπει να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως και πριν.».