Sunday, 05 June 2016 10:21

ROCK AM RING: Μεγάλος αριθμός τραυματιών από κεραυνό (video)

Written by 
    ROCK AM RING: Μεγάλος αριθμός τραυματιών από κεραυνό (video)

    Περισσότεροι από 70 άνθρωποι τραυματίστηκαν από χτύπημα κεραυνού στο διάσημο φεστιβάλ Rock am Ring που διεξάγεται στη δυτική Γερμανία. Αξίζει να σημειωθεί πως ίδιο συμβάν είχαμε και πέρυσι με 33 τραυματίες εκείνη τη φορά.

    Ο κεραυνός χτύπησε το χώρο διεξαγωγής λίγο μετά τις 8 το βράδυ της 3ης Ιουνίου, πρώτης μέρας του φεστιβάλ.

    Η δήλωση των διοργανωτών ανέφερε: «Μία ισχυρή καταιγίδα συνοδευόμενη αστραπές προκάλεσε πολλούς τραυματισμούς στο χώρο του festival στο Mending. Η αστυνομία, η πυροσβεστική και ο Ερυθρός Σταυρός ανταποκρίθηκαν και μερίμνησαν ταχύτατα για όσους είχαν χτυπηθεί.»

    Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής με 8 από αυτούς να έχουν σοβαρά τραύματα ενώ ένας παρευρισκόμενος ανένηψε τεχνητά σύμφωνα με τον γερμανικό Ερυθρό Σταυρό.

    Οι συναυλίες συνεχίστηκαν περίπου στις 21:45 καθώς ο καιρός είχε βελτιωθεί. Μία εκπρόσωπος των διοργανωτών απέρριψε τις φήμες περί ακύρωσης των επόμενων ημερών ύστερα από δήλωσή τους όπου ανέφεραν ότι οι ανθρώπινες ζωές είναι σημαντικότερες από το rock ‘n’ roll.

    Στο φετινό φεστιβάλ αναμένεται να παίξουν περίπου 80 μπάντες με τις headlining θέσεις να ανήκουν στους Black Sabbath, τους Red Hot Chili Peppers και τους Volbeat ενώ το κοινό αγγίζει τις 45000.

    Δείτε σε video τη στιγμή που χτυπά το χώρο ο ισχυρότατος κεραυνός.