Wednesday, 22 June 2016 19:00

MARILLION: Νέος δίσκος τον Σεπτέμβριο

Written by 
    MARILLION: Νέος δίσκος τον Σεπτέμβριο

    Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του progressive χώρου μετά την ακμή των 70s, οι Βρετανοί Marillion αναμένεται να κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο μέσω της earMUSIC στις 23 Σεπτεμβρίου. Τίτλος του, “FEAR (Fuck Everybody and Run)” και θα είναι διαθέσιμος σε CD, LP, DigiPack με βελτιωμένο ήχο, box set, περιορισμένο αριθμό υπογεγραμμένων αντιτύπων καθώς και ψηφιακά προς download.

    Για τον τίτλο του νέου album το οποίο θα περιέχει 5 τραγούδια, ο τραγουδιστής της μπάντας Steve Hogarth δηλώνει: «Έχουμε ως τίτλο το “FEAR” με λίγα καρυκεύματα διότι δείχνει πως δεν έχουμε ηρεμήσει, όμως το λέμε με λύπη. Δύο είναι τα βασικά στοιχεία που δίνουν ώθηση στην ανθρώπινη συμπεριφορά: η αγάπη και ο φόβος. Όλα τα καλά πράγματα έρχονται από την αγάπη.»

    Συνεχίζοντας για το νέο δίσκο, ο εξαιρετικός frontman αναφέρει: «Χρησιμοποιούμε το εξαιρετικό προνόμιο της κατοχής τόσο μιας πλατφόρμας όσο και του κοινού ώστε να δώσουμε κουράγιο στους ανθρώπους να κοιτάξουν στον καθρέφτη και να ρωτήσουν σημαντικές ερωτήσεις στους εαυτούς τους, κάνοντας κι εμείς ακριβώς αυτό.

    «Δεν ξέρουμε πόσους ακόμα δίσκους θα κάνουμε ούτε πόσο θα ζήσουμε. Τα πάντα πρέπει να είναι τα καλύτερα δυνατά.»

    Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας, τρία εκ των τραγουδιών θα τιτλοφορούνται “New Kings”, “El Dorado” και “The Leavers”. Το πρώτο αναφέρεται στο τέρας του σύγχρονου καπιταλισμού, το δεύτερο ασχολείται με τις πολιτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο λαός του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ το τρίτο πραγματεύεται το ζήτημα του διαρκούς αποχαιρετισμού.

    Ας θυμηθούμε κάτι από το προηγούμενο album των Marillion, το “Sounds that Can’t Be Made” του 2012.