Saturday, 09 July 2016 18:44

GUS G./ANGEL VIVALDI: Trailer για την περιοδεία “Operation Domination”

Written by 
    GUS G./ANGEL VIVALDI: Trailer για την περιοδεία “Operation Domination”

    Στις 31 Αυγούστου ξεκινά η αμερικανική περιοδεία “Operation Domination” του σπουδαίου και δικού μας Gus G. με τον Αμερικανό shredder Angel Vivaldi. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer και να διαβάσετε τι δηλώνουν οι δύο μουσικοί για τις συναυλίες που θα δώσουν μαζί.

    Ο Gus G. υποστηρίζει πως: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στις Η.Π.Α. το φθινόπωρο και καταφέρνω να εμφανιστώ σε περισσότερες πόλεις και να παίξω για τους fans που αναγκαστικά έμειναν έξω από την mini περιοδεία που πραγματοποίησα την άνοιξη. Η σύμπραξή μου με έναν ταλαντούχο κιθαρίστα όπως ο Angel Vivaldi ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία. Ανυπομονούμε να φέρουμε στο αμερικανικό κοινό την περιοδεία “Operation Domination”. Θα έχουμε ξεχωριστά sets μα και ταυτόχρονη παρουσία στο σανίδι. Η εξαιρετική μπάντα που θα έχουμε μαζί μας αποτελείται από τους James Paul Luna (Holy Grail) στη φωνή, Alex Bent (ex-Testament, ex-Battlecross) στα τύμπανα και Jake Skylyr στο μπάσο. Το προσωπικό μου set θα είναι και πάλι ένας συνδυασμός από τους προσωπικούς μου δίσκους, τους Firewind και τον Ozzy μα και κάποιες εκπλήξεις. Μην χάσετε τα shows. Θα σας δω σύντομα.»

    Ο Vivaldi με τη σειρά του αναφέρει: «Για ‘μένα αυτή η περιοδεία εσωκλείει την εξέλιξη της σύγχρονης τεχνικής στην κιθάρα. Η δυνατότητα που μου δόθηκε να μοιραστώ τη σκηνή με μια δύναμη όπως ο Gus είναι αναζωογονητική και μου προσφέρει έμπνευση. Ανυπομονώ να δω τις εκφράσεις των ανθρώπων όταν ακούσουν αυτά που έχουμε σχεδιάσει. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος διότι θα βουτήξω σε μουσικές απ’ όλες μου τις κυκλοφορίες συμπεριλαμβανομένης της επανηχογράφησης του “The Speed of Dark: Revisited” που βγαίνει φέτος. Ύστερα από τα τραγικά συμβάντα στο Orlando, θέλω να μετατρέψω αυτή την περιοδεία σε μια απαραίτητη γιορτή αγάπης, έμπνευσης και θετικής ενέργειας. Έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου που ανυπομονώ να εμφανίσω. Θα είναι πραγματικό party.»

    Μετά το πέρας της “Operation Domination” ο Gus G. θα βρεθεί στους δρόμους της Ευρώπης με τους Firewind παίζοντας ένα best-of setlist ως διάλλειμα από τη δημιουργία του νέου τους δίσκου που αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά.