Tuesday, 12 July 2016 15:10

MEGADETH: Ο Kiko Loureiro μας δείχνει τα παρασκήνια της εμφάνισής τους στο Hellfest (video)

Written by 
    MEGADETH: Ο Kiko Loureiro μας δείχνει τα παρασκήνια της εμφάνισής τους στο Hellfest (video)

    Στις 19 Ιουνίου, οι θρυλικοί Megadeth έπαιξαν στο Hellfest, ένα από τα μεγαλύτερα festival της Ευρώπης που διεξάγεται στο Clisson της Γαλλίας.

    Ο κιθαρίστας Kiko Loureiro, αποφάσισε να δώσει στους fans την ευκαιρία να πάρουν μια ιδέα από αυτό το ταξίδι. Να τους δείξει τι συμβαίνει πίσω από τη σκηνή, το ταξίδι της μπάντας, συνεντεύξεις Τύπου, την συναναστροφή των Megadeth με άλλα συγκροτήματα του festival, την ίδια τη συναυλία και πολλά ακόμη.

    Δείτε εδώ το 20λεπτο video:


    Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Loureiro ρωτήθηκε εάν τον αγχώνει το γεγονός πως έχει να ακολουθήσει τα βήματα των Chris Poland, Marty Friedman και άλλων μεγάλων κιθαριστών των Megadeth.
    «Ναι, είναι μια σκληρή δουλειά. Παρόλα αυτά, νιώθω πως είμαι ικανός να την κάνω. Τεχνικά, μπορώ. Επίσης, έπαιζα 20 χρόνια με τους Angra, άρα ξέρω πως είναι να είσαι μέλος μια μπάντας. Στην πραγματικότητα, πιστεύω πως αυτό είναι το σημαντικότερο για τους Megadeth. Να είσαι μέλος ενός συγκροτήματος για 20 χρόνια, όχι απλά sideman. Ποτέ δεν ήμουν sideman. Έχω παίξει με πολλές μπάντες. Έτσι πάντα δούλευα για αυτές με πάθος. Αυτό φέρνω στους Megadeth μαζί με τις ικανότητές μου στην κιθάρα. Ένα μέλος μπάντας. Αφοσιωμένο και με ιδέες... Να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για το brand, το λογότυπο, για τους Megadeth.»

    Μη ξεχνάτε πως στο Metal Hammer Ιουνίου, θα βρείτε αφίσα με το ιστορικό line up της μπάντας.