Saturday, 16 July 2016 18:11

MEGADETH: Ατύχημα για τον DAVID ELLEFSON στα παρασκήνια

Written by 
    MEGADETH: Ατύχημα για τον DAVID ELLEFSON στα παρασκήνια

    Από ένα απρόοπτο συνοδεύτηκε η χτεσινή παρουσία των Megadeth στο φεστιβάλ Rockmaraton στο Dunaújváros της Ουγγαρίας, με το ατύχημα του μπασίστα David Ellefson το οποίο ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηγέτης της μπάντας, Dave Mustaine.

    Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με video που ανήρτησε ο Mega-Dave, ο David Ellefson έπεσε καθώς περπατούσε στα παρασκήνια και υπέστη κάταγμα λίγο κάτω από τον αστράγαλο όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

    Η αρχική απόφαση ήταν να πραγματοποιηθεί κανονικά η εμφάνιση όμως λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη ο Dave Mustaine ανέβηκε στη σκηνή και ανακοίνωσε στο κοινό ότι τελικά οι Megadeth, που είχαν μάλιστα και την headlining θέση της βραδιάς δεν θα παίξουν. Παρ’ όλα αυτά οι υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας θα γίνουν κανονικά με την επόμενη να είναι σήμερα, 16 Ιουλίου στο φεστιβάλ Harley Days στη Σλοβακία όπου αναμένεται να δούμε τον David Ellefson να παίζει με γύψο.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video με το οποίο ο Dave Mustaine ενημέρωσε για το ατύχημα ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να εμψυχώσει και να αναπτερώσει το ηθικό του bandmate του λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να τοποθετηθεί ο γύψος στο πόδι του.

    Ας θυμηθούμε κάτι και από την πρόσφατη συναυλία των Megadeth στην Αθήνα στις 5 Ιουλίου. Μην ξεχνάτε επίσης πως στο Metal Hammer Ιουλίου μπορείτε να βρείτε την παρακάτω αφισάρα με το line up-φωτιά των Megadeth της δεκαετίας του '90 και των αριστουργημάτων "Rust in Peace", "Countdown to Extinction" και "Youthanasia".