Friday, 22 July 2016 19:27

DUNSMUIR: “Crawling Chaos!” (νέο lyric video)

Written by 
    DUNSMUIR: “Crawling Chaos!” (νέο lyric video)

    Σήμερα, 22 Ιουλίου κυκλοφόρησε μέσω της Hall of Records το ομότιτλο ντεμπούτο των Dunsmuir, του project που σχημάτισαν ο Neil Fallon των Clutch, ο Vinny Appice των Black Sabbath και της προσωπικής μπάντας του γίγαντα Ronnie James Dio μαζί με τον μπασίστα των Fu Manchu, Brad Davis και τον κιθαρίστα των The Company Band, Dave Bone. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το lyric video του κομματιού “Crawling Chaos!”.

    Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας iTunes ενώ θα υπάρξει και μια έκδοση βινυλίου, περιορισμένη στα 1000 αντίτυπα.

    Ο Neil Fallon δηλώνει χαρακτηριστικά: «Παίξαμε λίγο σοβαρό metal στον δίσκο και είναι τέλειο. Το θέμα των στίχων αναφέρεται σε 10 ιστορίες από τους επιζήσαντες ενός ναυαγίου. Αυτό που είχε οργανωθεί ως επιστημονικό ταξίδι, κατέληξε γρήγορα σε μια πάλη για την επιβίωση απέναντι σε φυσικά και υπερφυσικά στοιχεία.»

    Track listing:

    01. Hung On The Rocks
    02. Our Only Master
    03. The Bats (Are Hungry Tonight)
    04. What Manner Of Bliss?
    05. Deceiver
    06. ...And Madness
    07. Orb Of Empire
    08. Church Of The Tooth
    09. The Gate
    10. Crawling Chaos!

    Ο Neil Fallon βρίσκεται και στις σελίδες του Metal Hammer Ιουλίου μιλώντας για την επερχόμενη συναυλία των αγαπημένων του ελληνικού κοινού Clutch στην Αθήνα στις 24 Αυγούστου στο Fuzz στα πλαίσια της περιοδείας για τον πρόσφατο δίσκο τους, “Psychic Warfare” καθώς και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα.