Saturday, 23 July 2016 08:14

AETHERIAN: Πληροφορίες για το επερχόμενο ντεμπούτο

Written by 
    AETHERIAN: Πληροφορίες για το επερχόμενο ντεμπούτο

    Ύστερα από μια σειρά μικρών σε διάρκεια κυκλοφοριών τα τελευταία δύο χρόνια, ήρθε η ώρα για την κυκλοφορία του full length ντεμπούτου των Αθηναίων melodic deathsters, Aetherian.

    Το συγκρότημα που ιδρύθηκε το 2013, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη γερμανική εταιρία Lifeforce Records στο δυναμικό της οποίας έχουν βρεθεί μπάντες όπως οι Trivium και οι Heaven Shall Burn. Μέσω αυτής της δισκογραφικής στέγης θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2017 ο πρώτος full length δίσκος της μπάντας που ως τώρα έχει στο ενεργητικό της τα singles “Drops of Light” και “Scar of Despair” του 2014, το EP “Tales of Our Time” του 2015 και το φετινό single “The Rain” που κυκλοφόρησε ψηφιακά στις 14 Απριλίου.

    Για το εν λόγω κομμάτι μάλιστα γυρίστηκε και video clip με υπεύθυνο τον Jim Evgenidis για λογαριασμό της Icon Filmworx. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Devasoundz Studios υπό τον Φώτη Benardo, στα Revolted Masses Studios υπό τον Βαγγέλη Θεοδωράκη και στο P.K. Production Studio υπό τον Παναγιώτη Κατσαούνη που ανέλαβε και τη μίξη και το mastering.