Tuesday, 26 July 2016 07:24

ASPHYX: Εξώφυλλο και track listing του νέου δίσκου

Written by 
    ASPHYX: Εξώφυλλο και track listing του νέου δίσκου

    Η παραγωγή του νέου, ένατου studio δίσκου των πρωτοπόρων Ολλανδών doom/deathsters Asphyx έχει ολοκληρωθεί και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του.

    Το album, που έχει τον τίτλο “Incoming Death” και θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου μέσω της Century Media. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα studios μέσα στο 2016 με το τελικό στάδιο δηλαδή τη μίξη και το mastering του υλικού να αναλαμβάνει ο Dan Swanö ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη μπάντα στα 2 προηγούμενα albums, το “Deathhammer” του 2012 και το “Death…the Brutal Way” του 2009 καθώς και τον ζωντανό δίσκο “Live Death Doom” του 2010.

    Ο τραγουδιστής της μπάντας Martin Van Drunen αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το “Incoming Death”, ο τρίτος δίσκος των Asphyx ύστερα από την επανασύνδεσή μας το 2007 περιέχει 11 φουριόζικα τραγούδια στο παραδοσιακό doom/deth ύφος που μας έκανε γνωστούς, απλώς πιο ανελέητα από ποτέ. Οι στίχοι ασχολούνται με gore humor, τον θάνατο, το πεπρωμένο, τον πόλεμο και την επιστημονική φαντασία.

    «Ο τίτλος του δίσκου ήδη υπήρχε εδώ και 2-3 χρόνια και ως φράση δεν έχει στ’ αλήθεια νόημα. Είναι αυτό που φωνάζουν οι στρατιώτες στα χαρακώματα όταν δέχονται σφοδρό βομβαρδισμό, όπως και ο δίσκος θα σας βομβαρδίσει με τερατώδες Asphyx doom/death metal.»

    Το εξώφυλλο του δίσκου σχεδίασε ο Axel Hermann που συνεργάζεται για δέκατη φορά στην καριέρα του με τους Asphyx ενώ έχει δουλέψει και με μπάντες όπως οι Sodom, οι Grave και οι Morgoth.

    Track listing:

    01. Candiru
    02. Division Brandenburg
    03. Wardroid
    04. The Feeder
    05. It Came From The Skies
    06. The Grand Denial
    07. Incoming Death
    08. Forerunners Of The Apocalypse
    09. Subterra Incognita
    10. Wildland Fire
    11. Death: The Only Immortal

    Ας θυμηθούμε κάτι από το προηγούμενο album των Asphyx, “Deathhammer”.