Wednesday, 27 July 2016 10:12

CORONER: Ετοιμάζουν τη δισκογραφική τους επιστροφή

Written by 
    CORONER: Ετοιμάζουν τη δισκογραφική τους επιστροφή

    23 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του φοβερού και τρομερού “Grin” το 1993 οι σπουδαίοι Ελβετοί tech thrashers, Coroner ξαναμπήκαν στο studio για να δημιουργήσουν τον διάδοχό του.

    Ο νέος, άτιτλος ακόμα δίσκος θα κυκλοφορήσει διεθνώς μέσα στο 2017 από την Century Media που θα συνεργαστεί με τη νέα δισκογραφική στέγη της μπάντας, την Sony Music Switzerland.

    Ως ορεκτικό αναμένουμε στις 23 Σεπτεμβρίου το box set “Autopsy” που θα κυκλοφορήσει σε format 3 Blu-ray + LP είτε σε format 3 DVDs + CD. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ένα ντοκιμαντέρ με την ιστορία της μπάντας, ζωντανές ηχογραφήσεις που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μια best-of συλλογή. Το “Autopsy” θα είναι περιορισμένο στα 3000 αντίτυπα και θα έρχεται υπογεγραμμένο από τα μέλη της μπάντας.

    Υπενθυμίζουμε πως το κλασικό line up της μπάντας αποτελούμενο από τους Thomas T. Baron (aka Tommy Vetterli, γνωστός από τη θητεία του στους Kreator στο 2ο μισό της δεκαετίας του ’90) στην κιθάρα, Ron Royce (aka Ron Broder) στο μπάσο και Marquis Marky (aka Marky Edelmann) στα τύμπανα επανενώθηκε το 2011 για μια σειρά συναυλιών.

    Το 2014 ο Marky Edelmann αποχώρησε δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είχα ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως δεν θέλω να ηχογραφήσω νέο δίσκο. Λατρεύω τον ήχο των Coroner όμως είναι καιρός για ‘μένα να εξερευνήσω νέους ήχους χωρίς το βάρος του παρελθόντος στους ώμους μου». Αντικαταστάτης του είναι ο Diego Rapachietti που έπαιξε για πρώτη φορά με τους Coroner στις 29 Μαΐου του 2014.

    Ας πάρουμε μια ιδέα από τα όσα εκπληκτικά έχουν προσφέρει στην δισκογραφία τους οι Coroner.