Wednesday, 27 July 2016 18:59

NIGHTRAGE: Νέα μέλη στη σύνθεσή τους

Written by 
    NIGHTRAGE: Νέα μέλη στη σύνθεσή τους

    Δύο νέα μέλη εντάχθηκαν στους Nightrage, το μελωδικό death metal σχήμα που δημιούργησε ο δικός μας Μάριος Ηλιόπουλος και με το οποίο ο Gus G. έκανε τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα.

    Ο λόγος για τις θέσεις του 2ου κιθαρίστα και του drummer τις οποίες καλύπτουν πλέον ο Magnus Söderman και ο Lawrence Dinamarca αντίστοιχα. Οι δύο μουσικοί έπαιξαν με τη μπάντα ως session μέλη στην πρόσφατη περιοδεία για την προώθηση του δίσκου “The Puritan” που κυκλοφόρησε στις 24 Απριλίου του 2015 μέσω της Despotz Records. Τα μέλη τα οποία αντικατέστησαν ήταν οι Olof Mörck και Johan Nunez ο οποίος πλέον κάθεται στο σκαμπό των drums των Firewind.

    Το συγκρότημα με έδρα το Gothenburg της Σουηδίας και ρίζες στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε αυτούς τους δύο ταλαντούχους και αφοσιωμένους μουσικούς στην παρέα μας.

    «Το στρατόπεδο των Nightrage νιώθει απίστευτα δυνατό και θετικό και όλοι μας ανυπομονούμε να σας αποκαλύψουμε κάποια απ’ τα μελλοντικά μας σχέδια μέσα στους επόμενους μήνες».

    Ας θυμηθούμε κάτι από το “The Puritan” στο οποίο την παραγωγή επιμελήθηκε ο Daniel Bergstrand (Soilwork, Devin Townsend, Meshuggah) και ο Γιώργος Νεράντζης στο studio Dugout Productions στην Uppsala της Σουηδίας, και είναι το δισκογραφικό ντεμπούτο του τραγουδιστή Ronnie Nyman με τους Nightrage.