Monday, 29 August 2016 08:14

SABATON/ACCEPT: Ανακοινώθηκε το τρίτο όνομα των δύο συναυλιών στην Ελλάδα

Written by 
    SABATON/ACCEPT: Ανακοινώθηκε το τρίτο όνομα των δύο συναυλιών στην Ελλάδα

    Όπως έχει γίνει γνωστό, οι Sabaton πρόκειται να επισκεφτούν τη χώρα μας για δύο εμφανίσεις στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του νέου δίσκου τους, “The Last Stand”, στο Πειραιώς 117 Academy στην Αθήνα και στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη στις 8 και 9 Μαρτίου του 2017 αντίστοιχα. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι θεόρατοι Accept ως special guests, ενώ είχε ανακοινωθεί πως τα δύο συγκροτήματα θα πλαισιωθούν από ένα τρίτο όνομα.

    Αυτό, αποκαλύφθηκε μέσω της επίσημης σελίδας των Sabaton στο Facebook, και πρόκειται για τους Σουηδούς Twilight Force, που ανήκουν στο δυναμικό της Nuclear Blast μετρώντας δύο δίσκους και θα βρεθούν στο πλευρό των δύο ονομάτων για όλη τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας. Η μπάντα που θα σημάνει την έναρξη της βραδιάς κινείται στο ευρύτερο power metal ιδίωμα και ιδρύθηκε το 2011. Ο πρώτος δίσκος ήρθε το 2014 με τίτλο “Tales of Ancient Prophecies”, ενώ τρεις ημέρες πριν, στις 26 Αυγούστου κυκλοφόρησε ο δεύτερος, “Heroes of Mighty Magic”. Ας ακούσουμε ένα δείγμα από αυτόν.

    Υπενθυμίζουμε πως η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 19:30 ενώ η τιμή των εισιτηρίων έχει διαμορφωθεί ως εξής: 25 Ευρώ (Τα πρώτα 200 εισιτήρια) - 28 Ευρώ (Λοιπή προπώληση) - 30 Ευρώ (Ταμείο)

    Προπώληση:

    ΑΘΗΝΑ

    Ticket House - Metal Era - No Remorse Records - Reload Stores - Cinema Libre
    ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ: www.ticketpro.gr - www.123tickets.gr - www.sabaton.net

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    The Nephilim Metal Music Store - Musicland - Alone Metal Store - Dizzy Dolls - Café Bar Διόρωφον
    ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ: www.123tickets.gr - www.sabaton.net