Sunday, 18 September 2016 07:59

GHOST: Νέα μπασίστρια στη σύνθεση της μπάντας (videos)

Written by 
    GHOST: Νέα μπασίστρια στη σύνθεση της μπάντας (videos)

    Την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη κυκλοφόρησε το νέο EP των Ghost με τίτλο “Popestar” και ταυτόχρονα ξεκίνησε η αμερικανική τους περιοδεία στο Rochester της Νέας Υόρκης. Σε αυτήν τη συναυλία το κοινό παρατήρησε μια ξεκάθαρη γυναικεία σιλουέτα στη θέση της μπασίστριας του συγκροτήματος.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φήμες για την ταυτότητα αυτού του Nameless Ghoul ξεκίνησαν αμέσως. Τα δύο ονόματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια μέχρι στιγμής να είναι αυτό της Sean Yseult των υποψήφιων για Grammy, White Zombie και της Σουηδής Linnéa Olsson, πρώην κιθαρίστριας των The Oath και των Sonic Ritual και νυν των Grave Pleasures. Παρ’ όλα αυτά, πολλοί είναι κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η ταυτότητα της μουσικού είναι πλήρως άγνωστη όπως και των υπόλοιπων μελών των Ghost.

    Εδώ βλέπουμε μια φωτογραφία της Sean Yseult στα παρασκήνια περσινού live των Ghost στη Νέα Ορλεάνη, παρέα με άλλους καλλιτέχνες, όπως ο Glenn Danzig και ο Phil Anselmo, γεγονός που ίσως έχει οδηγήσει αρκετούς να πιστεύουν πως εκείνη είναι το νέο μέλος του line-up των Ghost.

    Επίσης, στα παρακάτω videos από τη συναυλία στο Rochester είναι εμφανής η γυναικεία φιγούρα στο σανίδι.

    Ακούστε ακόμα και το “Square Hammer”, το πρώτο δείγμα από το “Popestar” EP και παρακολουθήστε το video clip που το συνοδεύει.