Monday, 19 September 2016 09:23

TEMPLE OF THE DOG: “Angel on Fire” (ακυκλοφόρητο κομμάτι)

Written by 
    TEMPLE OF THE DOG: “Angel on Fire” (ακυκλοφόρητο κομμάτι)

    Με τον εξαιρετικό ομώνυμο και μοναδικό ως τώρα δίσκο τους να πρόκειται να επανακυκλοφορήσει σύντομα, οι Temple of the Dog, το supergroup που σχημάτισε ο Chris Cornell των Soundgarden με τους Jeff Ament, Stone Gossard και Mike McCready των Pearl Jam και τον drummer και των δύο γκρουπ, Matt Cameron, έβγαλαν από το συρτάρι το demo τραγούδι “Angel on Fire” που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Ακούστε το παρακάτω.

    Το “Angel on Fire” θα συμπεριλαμβάνεται στο bonus υλικό της επανέκδοσης του “Temple of the Dog” για την επέτειο των 25 χρόνων από την κυκλοφορία του. Ο δίσκος θα βρεθεί στα χέρια μας στις 30 Σεπτεμβρίου μέσω της UMe. Το remix της έκδοσης αυτής έχει αναλάβει ο Brendan O’Brien.

    Οι Temple of the Dog στη σύντομη πορεία τους είχαν δώσει ελάχιστες συναυλίες, οι περισσότερες στο Seattle, την πόλη καταγωγής τους. Φέτος, με την ευκαιρία της επανένωσης, θα περιοδεύσουν για πρώτη φορά, με πέντε αμερικανικές ημερομηνίες τον Νοέμβριο να έχουν ήδη ανακοινωθεί.

    Ας ακούσουμε και ένα σπουδαίο τραγούδι του δίσκου το “Hunger Strike” στο οποίο συμμετέχει ο Eddie Vedder, αυτή τη φορά με την νέα μίξη, καθώς και ένα ακόμη ακυκλοφόρητο demo, το “Black Cat”.