Friday, 30 September 2016 21:01

MONUMENT: Σε limited βινύλιο ο φετινός δίσκος τους

Written by 
    MONUMENT: Σε limited βινύλιο ο φετινός δίσκος τους

    Από τις 10 Ιουνίου μέσω της Rock of Angels Records έχουμε στα χέρια μας το 2ο studio album των Βρετανών Monument με τίτλο “Hair of the Dog”. Πλέον οι λάτρεις του βινυλίου θα μπορέσουν να απολαύσουν αυτόν τον πολύ καλό δίσκο στο αγαπημένο τους format, με δύο περιορισμένες εκδόσεις να πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

    Από σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, το “Hair of the Dog” είναι διαθέσιμο στο κλασικό, αγαπημένο μαύρο βινύλιο σε 500 αντίτυπα. Στις 28 Οκτωβρίου, ο δίσκος θα κυκλοφορήσει και σε 150 picture discs. Εδώ και εδώ βρίσκονται τα αντίστοιχα links απ’ όπου μπορείτε να παραγγείλετε τις δύο εκδόσεις.

    Ακούστε εδώ δύο δείγματα από το album, με το lyric video του κομματιού “A Bridge Too Far” και το video clip του “Lionheart” που δόθηκε πριν λίγες ημέρες στη δημοσιότητα και γυρίστηκε στο κάστρο Stafford έξω από το Birmingham.

    Υπενθυμίζουμε επίσης πως στο Metal Hammer Σεπτεμβρίου, οι Monument είναι μια απ’ τις οχτώ εξαιρετικές μπάντες που διασκευάζουν ολόκληρο το μνημειώδες “Somewhere in Time” των Iron Maiden στο CD “A Tribute to Iron Maiden’s Somewhere in Time” που συνοδεύει το έντυπο με βασική αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κυκλοφορία του δίσκου. Ακούστε παρακάτω ένα δείγμα από όλα τα τραγούδια στο sample video που ετοιμάσαμε.