Friday, 30 September 2016 22:00

ILLUSORY: Πληροφορίες για τον νέο δίσκο

Written by 
    ILLUSORY: Πληροφορίες για τον νέο δίσκο

    Την κυκλοφορία του δεύτερου full length δίσκου τους ετοιμάζουν οι Μοσχατιώτες heavy/power metallers Illusory. Το album έχει τίτλο “Polysyllabic” και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

    Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου τόσο σε φυσική όσο και ψηφιακή μορφή μέσω της γερμανικής 7hard που ανήκει στον ευρύτερο όμιλο 7us Media Group και την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και το release party. Στα 13 τραγούδια του δίσκου συναντάμε πολλούς guests, μέλη της ελληνικής σκηνής και συγκεκριμένα τους: Γιώργο Εικοσιπεντάκη και Θύμιο Κρίκο των InnerWish, Δημήτρη Γιαννακόπουλο (Sunlight, Voice Box), Μηνά Νοταρά, Γιώργο Ράλλη, Αλέξανδρο Ρουμελιώτη, Αθανάσιο Λαζάρου και Γιώργο Παπαδάκη.

    Το “Polysyllabic” ηχογραφήθηκε στο προσωπικό studio της μπάντας, iCave και το mastering πραγματοποιήθηκε στα Matrix Studios από τον Γιάννη Πετρογιάννη. Το εξώφυλλο του δίσκου επιμελήθηκε ο Παναγιώτης “Hammer” Σφυρής και την φωτογράφιση της μπάντας ο Emanon.

    Μέχρι το τέλος του Οκτώβρη αναμένουμε ένα lyric video ως πρώτο δείγμα, ενώ θα κυκλοφορήσει και video clip.

    Ας θυμηθούμε προς το παρόν κάτι από το πρώτο album, “The Ivory Tower” (2013) με το κομμάτι “A Few Days Make Eternity” όπως αποδόθηκε ζωντανά από τη μπάντα στην εκπομπή TV War του Mad και του Metal Hammer.