Tuesday, 18 October 2016 20:12

POEM: “Skein Syndrome” live στην Αθήνα τον Δεκέμβριο (guest TBA)

Written by 
    POEM: “Skein Syndrome” live στην Αθήνα τον Δεκέμβριο (guest TBA)

    Με τον εκπληκτικό νέο δίσκο τους με τίτλο “Skein Syndrome” να βρίσκεται στα χέρια μας ήδη από την περασμένη άνοιξη, και τη μπάντα να έχει ήδη περιοδεύσει στην Ευρώπη για την προώθησή του στο πλάι των Amorphis, οι Poem παρουσιάζουν το album ζωντανά και στην Ελλάδα.

    Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου οι Poem θα δώσουν συναυλία στον χώρο ΙΛΙΟΝ Plus (Κοδριγκτώνος 17 στο κέντρο της Αθήνας) αποτυπώνοντας στο σανίδι τις εξαιρετικές συνθέσεις της 2ης κατά σειρά δισκογραφικής δουλειάς τους. Μαζί τους θα είναι μία ακόμα μπάντα η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί.

    Υπενθυμίζουμε ότι στο Metal Hammer Μαΐου, με αφορμή την κυκλοφορία του “Skein Syndrome”, είχαμε φιλοξενήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τους Poem στις σελίδες του εντύπου. Παράλληλα, στο section των δισκοκριτικών θα βρείτε και την παρουσίαση του πραγματικά υπέροχου δίσκου.

    Μέχρι την ανακοίνωση όλων των απαραίτητων πληροφοριών για το live, εδώ μπορείτε να δείτε το video clip για το “Passive Observer”. Εδώ βρίσκεται και το event της βραδιάς στο Facebook.