Saturday, 22 October 2016 18:46

ACCEPT: Νέος live δίσκος-DVD/Blu-ray τον Ιανουάριο (video)

Written by 
    ACCEPT: Νέος live δίσκος-DVD/Blu-ray τον Ιανουάριο (video)

    Οι θρύλοι Accept, δύο χρόνια μετά από τον πολύ καλό studio δίσκο τους, “Blind Rage”, πρόκειται να μας προσφέρουν μία νέα, ζωντανά ηχογραφημένη αυτή τη φορά, δουλειά.

    Ο τίτλος του νέου live album είναι “Restless and Live” (εμπνευσμένο προφανώς από τον θεόρατο δίσκο “Restless and Wild” του 1982) και θα έρθει στα χέρια μας λίγο μετά την νέα χρονιά, στις 13 Ιανουαρίου μέσω της Nuclear Blast. Το show που ηχογραφήθηκε και κινηματογραφήθηκε είναι εκείνο της headline εμφάνισής τους από το Bang Your Head Festival το Σάββατο 18 Αυγούστου του 2015 στο Balingen της Γερμανίας. Στο πακέτο θα υπάρχει το audio τμήμα της συναυλίας σε διπλό CD καθώς και το video σε DVD ή Blu-ray.

    Ο ηγέτης της μπάντας, Wolf Hoffmann αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το 2010 όταν επέστρεψε η μπάντα δεν ξέραμε τι ακριβώς θα συμβεί. Τελικά μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε κυκλοφορήσει τρεις δίσκους και με το “Blind Rage” φτάσαμε για πρώτη φορά στ no. 1 των charts. Δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο!

    «Το “Restless and Live” ως τίτλος αντιπροσωπεύει πλήρως αυτό που ζήσαμε στο Bang Your Head αλλά και αυτό που χαρακτηρίζει τη μπάντα μέχρι σήμερα και έτσι θα συνεχίσουμε. Ήδη δουλεύουμε σε μια ολοκαίνουρια παραγωγή. Η σκέψη και μόνο μιας νέας περιοδείας σύντομα, μας γεμίζει ενέργεια. Είναι πιθανό οι επόμενες συναυλίες μας να ξεπεράσουν οτιδήποτε έχουμε κάνει.»

    Εδώ ένα πρώτο δείγμα με το εναρκτήριο κομμάτι του setlist, το “Stampede”.

    Setlist:

    01. Stampede
    02. Stalingrad
    03. London Leatherboys
    04. Restless and Wild
    05. Dying Breed
    06. Final Journey
    07. Shadow Soldiers
    08. Losers and Winners
    09. Midnight Mover
    10. No Shelter
    11. Princess of the Dawn
    12. Dark Side of My Heart
    13. Pandemic
    14. Fast as a Shark

    Encore:

    15. Metal Heart
    16. Teutonic Terror
    17. Balls to the Wall


    Υπενθυμίζουμε ότι οι Accept επιστρέφουν στη χώρα μας, στις 8 και 9 Μαρτίου του 2017 στο Πειραιώς 117 Academy στην Αθήνα και στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, ως special guests στην περιοδεία των Sabaton.

    Η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 19:30 ενώ η τιμή των εισιτηρίων έχει διαμορφωθεί ως εξής: 25 Ευρώ (Τα πρώτα 200 εισιτήρια) - 28 Ευρώ (Λοιπή προπώληση) - 30 Ευρώ (Ταμείο)

    Προπώληση:

    ΑΘΗΝΑ

    Ticket House - Metal Era - No Remorse Records - Reload Stores - Cinema Libre
    ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ: www.ticketpro.gr
     - www.123tickets.gr - www.sabaton.net

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    The Nephilim Metal Music Store - Musicland - Alone Metal Store - Dizzy Dolls - Café Bar Διόρωφον
    ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ: www.123tickets.gr
     - www.sabaton.net