Saturday, 22 October 2016 19:17

BRUCE DICKINSON: Σε ρόλο barman σερβίρει pints της νέας μπύρας των IRON MAIDEN (video)

Written by 
    BRUCE DICKINSON: Σε ρόλο barman σερβίρει pints της νέας μπύρας των IRON MAIDEN (video)

    Από τα πρώτα χρόνια της ανυπέρβλητης πορείας των Iron Maiden, οι Βρετανοί έχουν δημιουργήσει μια σχέση αμφίδρομης αγάπης με τους fans τους, και φροντίζουν να διατηρούν αυτή τη φωτιά αναμμένη.

    Αυτή τη φορά, ο πολυτάλαντος και ακούραστος Bruce Dickinson μπήκε πίσω από τη μπάρα του Fuel Rock Bar στο Cardiff της Ουαλίας και σέρβιρε στους παρευρισκόμενους pints με τη νέα μπύρα των Iron Maiden, The Trooper Red ‘n’ Black την ημέρα της παρουσίασής της (με όνομα που αντλήθηκε από το κομμάτι “The Red and the Black” από το πρόσφατο, πολύ καλό “The Book of Souls” και χρησιμοποιήθηκε λόγω του χρώματός της). Σύμφωνα μάλιστα με τον ιδιοκτήτη του bar, Rob Toogood, ο θεόρατος frontman έμεινε εκεί σχεδόν όλη νύχτα περνώντας χρόνο με τον κόσμο, συζητώντας και βγάζοντας φωτογραφίες. Εδώ σε video το σερβίρισμα της πρώτης pint.

    Στο Metal Hammer Οκτωβρίου που κυκλοφορεί, ασχολούμαστε με ένα ακόμη δώρο των Iron Maiden προς το κοινό, το role playing παιχνίδι “Legacy of the Beast” και συγκεκριμένα την έκδοση για κινητά (υπάρχει και αντίστοιχη για tablet). Στις σελίδες του εντύπου, μπορείτε να βρείτε μια παρουσίαση του concept του παιχνιδιού όπου πρωταγωνιστεί φυσικά ο Eddie και το soundtrack αποτελείται από αγαπημένα κομμάτια των Maiden, καθώς και μια μικρή αναδρομή στην παλαιότερη ενασχόληση της μπάντας με τον κόσμο των video games. Παράλληλα, συνομιλούμε με τον δημιουργικό διευθυντή της Phantom Music Management που μανατζάρει τη μπάντα, Llexi Leon, ο οποίος ήταν ένας από τους υπευθύνους για τη δημιουργία του παιχνιδιού και μας δίνει κατατοπιστικές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη διαδικασία της παραγωγής του.