Thursday, 17 November 2016 17:04

EPICA: “Ascension – Dream State Armageddon” (νέο lyric video)

Written by 
    EPICA: “Ascension – Dream State Armageddon” (νέο lyric video)

    Από τις 30 Σεπτεμβρίου έχει φτάσει στα χέρια μας μέσω της Nuclear Blast ο νέος δίσκος των Epica με τίτλο “The Holographic Principle”. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το lyric video του κομματιού “Ascension – Dream State Armageddon”.

    Τη δημιουργία του video ανέλαβε η Panda Productions, υπεύθυνη και για το προηγούμενο video της μπάντας, για το “Edge of the Blade”. Η παραγωγή του δίσκου έγινε στα Sandlane Recording Facilities από τον Joost van den Broek ενώ τη μίξη ανέλαβε ο Jacob Hansen. Το εξώφυλλο σχεδίασε ο Stefan Heilemann.

    Το concept του δίσκου σύμφωνα με τη μπάντα, πραγματεύεται την εικονική πραγματικότητα που εικάζεται πως θα «απογειωθεί» μέσα στα επόμενα χρόνια, και τον σύγχρονο προβληματισμό για το ενδεχόμενο η πραγματικότητα που εμείς ζούμε, να είναι επίσης εικονική, δημιουργημένη από ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης.

    Δείτε εδώ και τα άλλα δύο κομμάτια που έχουν δημοσιευτεί. Για περισσότερους Epica μπορείτε να ανατρέξετε στις σελίδες του προηγούμενου τεύχους του Metal Hammer για το μήνα Οκτώβριο, και στο CD που το συνοδεύει.