Friday, 25 November 2016 18:39

KIRK HAMMETT (METALLICA): Ενθουσιασμένος με τους Gojira

Written by 
    KIRK HAMMETT (METALLICA): Ενθουσιασμένος με τους Gojira

    Ο κιθαρίστας των Metallica, Kirk Hammett, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως υποστηρίζει τη νέα γενιά του heavy metal.

    Είπε πως κάθε φορά που οι Lamb of God βγάζουν ένα album, περιμένει όλο και περισσότερα από αυτή τη μπάντα. Επιπλέον, έδωσε πολλά εύσημα στους Γάλλους Gojira λέγοντας πως είναι ό,τι καλύτερο έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό και πως αγάπησε τον νέο δίσκο.

    Συμπληρώνει σχετικά με τους Gojira: «Πιστεύω πως είναι ένα έργο τέχνης. Είναι βαρύ, με παλμό και συναίσθημα. Έχει ό,τι θες να ακούσεις. Υπέροχος ρυθμός, υπέροχα drums, φοβερά riffs και φοβερά κομμάτια.»

    Υπενθυμίζουμε ότι στο Metal Hammer Νοεμβρίου, κινούμαστε σε ρυθμούς Metallica, με τη μπάντα να βρίσκεται στο εξώφυλλο, και με τα μέλη, να μιλούν στις σελίδες του εντύπου για πολλά θέματα, όπως οι δυναμικές ανάμεσά τους, η τωρινή κατάσταση της μουσικής βιομηχανίας, η δημιουργία και η παραγωγή του νέου δίσκου, και φυσικά, η πολύ ιδιαίτερη σχέση τους με τον Αρχηγό Lemmy Kilmister στον οποίο έχουν αφιερώσει και το νέο κομμάτι “Murder One”. Φυσικά, περισσότερα, για το “Hardwired… to Self-Destruct”, στο Metal Hammer Δεκεμβρίου.