Saturday, 26 November 2016 08:38

BRENT HINDS (MASTODON): Ατύχημα με την μοτοσικλέτα είχε ο κιθαρίστας και τραγουδιστής

Written by 
    BRENT HINDS (MASTODON): Ατύχημα με την μοτοσικλέτα είχε ο κιθαρίστας και τραγουδιστής

    Ένα αρκετά ασυνήθιστο ατύχημα με τη μηχανή συνέβη στον γνωστό κιθαρίστα και τραγουδιστή των Mastodon, Brent Hinds πριν από λίγες ημέρες. Ο Αμερικανός μουσικός, έσπασε το πόδι του στην προσπάθειά του να βάλει μπροστά τη μηχανή του με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στη διεξαγωγή των επερχόμενων συναυλιών με τα διάφορα projects του.

    Μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό του Instagram όπου φαίνεται το πόδι του σε γύψο, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Έσπασα το πόδι μου βάζοντας μπροστά τη μηχανή μου γαμώτο. Ζητάω συγγνώμη γιατί είχα προγραμματίσει να παίξω κάποια shows με τους Giraffe Tongue Orchestra, τους West End Motel και τους Fiend Without a Face. Η ζωή είναι δύσκολη, και μετά πεθαίνεις. Happy Thanksgiving.»

    Η περιοδεία των Giraffe Tongue Orchestra, του project του Hinds με τον τραγουδιστή των Alice in Chains, William Duvall και τον κιθαρίστα των The Dillinger Escape Plan, Benjamin Weinman, είναι η πρώτη στο πρόγραμμα, με τις συναυλίες να επρόκειτο να ξεκινήσουν από την ερχόμενη Τρίτη 29 του μήνα, στη Βοστόνη.

    Υπενθυμίζουμε ότι οι Mastodon πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις για το επόμενο studio album τους, με παραγωγό για ακόμα μια φορά τον Brendan O’ Brien. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017.

    Ας θυμηθούμε ως τότε κάτι από την πρόσφατη συναυλία τους στην Αθήνα στις 30 Αυγούστου στο Piraeus 117 Academy.