Sunday, 04 December 2016 22:12

JAMES HETFIELD (METALLICA): Γιατί εγκατέλειψε το Instagram & οι σκέψεις του για τα social media

Written by 
    JAMES HETFIELD (METALLICA): Γιατί εγκατέλειψε το Instagram & οι σκέψεις του για τα social media

    Μέχρι πριν περίπου 3 χρόνια, ο frontman των Metallica, πολύ συχνά κοινοποιούσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τον λόγο που έκοψε αυτή την συνήθεια.

    «Κόλλησα με τα social media. Προσπαθούσα να ακολουθήσω τη μόδα. Τα παιδιά μου έχουν Instagram, οπότε σκέφτηκα να το δοκιμάσω κι εγώ για να φανώ ότι είμαι ένας cool μπαμπάς στα μάτια τους... Και κατέληξα να είμαι κολλημένος με αυτό, μου ξεζούμιζε εντελώς τον χρόνο της καθημερινότητας. Κατέληξα να το σκέφτομαι συνέχεια και να ανεβάζω φωτογραφίες από μέρη που πήγαινα ώστε να πάρω hits ή να αποκτήσω παραπάνω followers. Αλλά υπάρχει και καλή πλευρά σε όλο αυτό. Γνωρίζεις άτομα που μπορεί μετά από καιρό να συναντήσεις και να τους θυμάσαι από το Instagram. Τις περισσότερες φορές όμως, απλά σπαταλούσα τον χρόνο μου και τελικά παραμελούσα την κανονική μου ζωή. Ήταν σα να ζω σε έναν ψηφιακό κόσμο. Και δεν μου ταιριάζει αυτό».

    Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το videoclip του “Moth Into Flame” στο οποίο οι στίχοι του James Hetfield αναφέρονται στο «κάψιμο» από την φούσκα της απότομης δόξας της σπουδαίας Amy Winehouse, αλλά και στο κυνήγι της εφήμερης ψηφιακής «διασημότητας» που «ανθεί» στον virtual κόσμο των social media και στον εθισμό που προκαλεί αυτή η συμπεριφορά στους χρήστες.