Wednesday, 07 December 2016 10:14

PÄNZER: “Satan’s Hollow” (νέο κομμάτι από το project του SCHMIER των DESTRUCTION)

Written by 
    PÄNZER: “Satan’s Hollow” (νέο κομμάτι από το project του SCHMIER των DESTRUCTION)

    Δύο χρόνια ύστερα από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, “Send them All to Hell”, οι Pänzer, το project του Schmier των Destruction, δημοσίευσαν το νέο τραγούδι “Satan’s Hollow” και ανακοίνωσαν τα νέα μέλη της μπάντας.

    Συγκεκριμένα, δίπλα στον Schmier που έχει αναλάβει το μπάσο και τα φωνητικά, και τον drummer Stefan Schwarzmann, βρίσκουμε στις κιθάρες το δίδυμο των Pontus Norgren (HammerFall) και V.O. Pulver (Gurd, Poltergeist) καθώς αποχώρησε ο Herman Frank θέλοντας να αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε άλλα projects.

    Αναφορικά με την πρόσληψή του στη μπάντα, ο V.O. Pulver δήλωσε: «Ύστερα από την παραγωγή που έκανα στο ντεμπούτο των Pänzer, τα παιδιά μου ζήτησαν να τους βοηθήσω ώστε να εμφανιστούν με δύο κιθάρες στη σκηνή. Φυσικά και άρπαξα την ευκαιρία να ροκάρω με τους φίλους μου. Όταν λοιπόν η θέση μου προσφέρθηκε μόνιμα, δεν δίστασα να δεχτώ, και ανυπομονώ να παίξω τις μουσικές που αγαπώ από τα νιάτα μου.»

    Σε παρόμοιο τόνο κινήθηκε και ο Pontus Norgren: «Δεν δυσκολεύτηκα να αποφασίσω για το αν θα μπω στους Pänzer. Είπα «ναι» αμέσως. Το να μπορείς να δημιουργήσεις μουσική με καλούς φίλους είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο μου και σε αυτή τη μπάντα το να περνάς καλά φτιάχνοντας μουσική είναι η νο. 1 προτεραιότητα. Ανυπομονώ για την τρέλα που μου επιφυλάσσουν για το μέλλον αυτοί οι τύποι!»

    Σύμφωνα, τέλος, με τον Schmier, η μπάντα δουλεύει στο 2ο album της που αναμένεται μέσα στο 2017.