Thursday, 08 December 2016 17:35

EMBARGO: “Mighty Killer Ant” (νέο τραγούδι)

Written by 
    EMBARGO: “Mighty Killer Ant” (νέο τραγούδι)

    Με το ντεμπούτο EP τους με τίτλο “Mighty Killer Ant” να βρίσκεται προ των πυλών, οι instrumental heavy/stoner rockers Embargo από τη Θεσσαλονίκη, έδωσαν στη δημοσιότητα το ομώνυμο τραγούδι.

    Το “Mighty Killer Ant” θα κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου με τον Γιώργο Μπρίγκο να έχει αναλάβει την παραγωγή και τη μίξη στο Mix Studio, και τον Μιχάλη Τζούμα να είναι υπεύθυνος για το artwork.

    Στα πλαίσια μάλιστα της προώθησης του επερχόμενου EP, η μπάντα εμφανίστηκε στην εκπομπή Volume της ΕΡΤ3, όπου φιλοξενούνται ελληνικές μπάντες για να δώσουν συνέντευξη και να παίξουν ζωντανά. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εμφάνισή τους που πραγματοποιήθηκε την 1η του μήνα.

    Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να βρείτε τους Embargo και στο CD "Children of the Grave - A Tribute to Nightstalker" που συνόδευε το προηγούμενο τεύχος του Metal Hammer, για τον μήνα Νοέμβριο. Εκεί, η μπάντα παρέα με τον Άλκη Κεχαγιά των Μ3ΜΦ1Σ ως guest τραγουδιστή, διασκεύασε το “Voodoo U Do” αποδίδοντας τον δικό της φόρο τιμής σε μια από τις ιστορικότερες μπάντες της Σκηνής.