Thursday, 15 December 2016 15:35

REMEDY: Διαγωνισμός rock & metal συγκροτημάτων

Written by 
    REMEDY: Διαγωνισμός rock & metal συγκροτημάτων

    Το Remedy Live Club σε συνεργασία με το Metal Hammer και την εκπομπή TV War, ετοιμάζει έναν μεγάλο διαγωνισμό για metal και rock μπάντες, νέες ή παλιές. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ METAL ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ.

    Τα 4 τελευταία χρόνια κυριολεκτικά εκατοντάδες συγκροτήματα έχουν περάσει από τη σκηνή του Remedy. Συγκροτήματα που υπηρετούν το heavy metal μέσα από διάφορες οπτικές γωνίες. Κλασσικό heavy, power, thrash, stoner, progressive, ffm, death , progressive, το Remedy είναι πάντα φιλόξενο απέναντι σε συγκροτήματα που παθιάζονται με το metal ανεξάρτητα από το αν είναι ‘νέα’ και αποτελούνται από μαθητές ή αν πρόκειται για έμπειρα και καταξιωμένα σχήματα του χώρου.

    Όπως έχει συμβεί στο παρελθόν έτσι και φέτος το Remedy σε συνεργασία με το Metal Hammer και την τηλεοπτική εκπομπή Tv WAR πραγματοποιεί έναν διαγωνισμό και καλεί συγκροτήματα ανεξαρτήτως metal προσδιορισμού, χωρίς δισκογραφικό συμβόλαιο, να δηλώσουν συμμετοχή.
    Οι νικητές θα κερδίσουν:
    • Δισκογραφικό συμβόλαιο.
    • Υπηρεσίες promotion
    • Μουσικό εξοπλισμό.
    • Ώρες σε στουντιο.
    • Άλλα δώρα.

    Δηλώστε συμμετοχή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.