Thursday, 29 December 2016 21:24

AENAON: “Void” (νέο τραγούδι, feat. SOFIA SARRI)

Written by 
    AENAON: “Void” (νέο τραγούδι, feat. SOFIA SARRI)

    Από τις 25 Νοεμβρίου έχει κυκλοφορήσει ο εκπληκτικός νέος, τρίτος δίσκος των Ελλήνων progressive/black metallers Aenaon με τίτλο “Hypnosophy”.

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι “Void” στο οποίο συμμετέχει στα φωνητικά η Σοφία Σαρρή.

    Υπενθυμίζουμε ότι στο Metal Hammer Δεκεμβρίου, με βασική αφορμή την κυκλοφορία της υπέροχης νέας δουλειάς τους, οι Aenaon φιλοξενούνται στις σελίδες του εντύπου. Συγκεκριμένα, κοσμούν το εξώφυλλο του Horror και παραχωρούν μια τετρασέλιδη αναλυτική συνέντευξη στην οποία μιλούν, φυσικά, για τη διαδικασία δημιουργίας και το ευρύτερο concept του “Hypnosophy”, για το όραμα της μπάντας στη διάρκεια της πορείας της, για την Σκηνή σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο και για πολλά και ενδιαφέροντα ακόμα. Επίσης, στο τμήμα των κριτικών θα βρείτε και την άποψή μας για το album.

    Δείτε επίσης το video clip για το “Earth Tomb” (σε σκηνοθεσία Łukasz Wodynski), το lyric video για το “Fire Walk With Me” με guest φωνητικά από τον Γιώργο Παπαγιαννάκη (Absinthiana) και ακούστε το εναρκτήριο “Oneirodynia” καθώς και την bonus διασκευή στο “Somewhere Beyond Seas” των επίσης Ελλήνων Varathron (από τον δίσκο “Walpurgisnacht” του 1995).