Wednesday, 11 January 2017 08:27

MORBID ANGEL: Ηχογραφούν το νέο album και ανακοίνωσαν το όνομα του νέου drummer

Written by 
    MORBID ANGEL: Ηχογραφούν το νέο album και ανακοίνωσαν το όνομα του νέου drummer

    Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο στρατόπεδο των θρυλικών Morbid Angel.

    Ύστερα από την αποχώρηση όλων των μελών το καλοκαίρι του 2015, και την επιστροφή του μπασίστα-τραγουδιστή Steve Tucker, ο κιθαρίστας, συνθέτης και ψυχή της μπάντας Trey Azagthoth δείχνει έτοιμος για το νέο δισκογραφικό βήμα του, έξι χρόνια μετά το αμφιλεγόμενο “Illud Divinum Insanus” και δύο χρόνια μετά από το live “Juvenilia” που ήταν ειδική έκδοση για την Record Store Day του 2015.

    Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός κιθαρίστας, σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook όπου παρουσίαζε κάποια νέα μπλουζάκια των Morbid Angel, μας πληροφόρησε ότι οι ηχογραφήσεις των drums για το επερχόμενο album έχουν ολοκληρωθεί, με τον Scott Fuller των brutal deathsters Annihilated να κάθεται πίσω από το kit.

    Σύντομα θα ξεκινήσουν να γράφουν τις κιθάρες, το μπάσο και τη φωνή δουλεύοντας στα Mana Studios με τον Erik Rutan, τον πρώην κιθαρίστα τους από το 1993 ως το 1996 και ξανά από το 1999 ως το 2002. Μέσα στο 2017, μάλιστα, θα βγουν εκ νέου στο δρόμο γεγονός που σε συνδυασμό με το συμβόλαιο που υπέγραψαν πέρσι με την UDR, μας προδιαθέτει για μια κυκλοφορία μέσα στη χρονιά, που προβλέπεται να ξεκινά με το γράμμα “K” συνεχίζοντας την αλφαβητική ακολουθία των τίτλων των δίσκων των Morbid Angel. Το τωρινό line up της μπάντας, πέραν των Azagthoth, Tucker και Fuller, συμπληρώνει ο κιθαρίστας Dan Vadim Von.

    Εδώ μπορείτε να δείτε την πρωτότυπη ανάρτηση του Trey Azagthoth. Μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες, ας θυμηθούμε κάτι από την σπουδαία καριέρα ενός εκ των στυλοβατών του extreme ήχου.