Saturday, 14 January 2017 04:57

GIVE IRENE A CHANCE: NIGHTSTALKER & more @ AN Club

Written by 
    GIVE IRENE A CHANCE: NIGHTSTALKER & more @ AN Club

    Μια πολύ ιδιαίτερη και με μεγάλη σημασία πρωτοβουλία θα φιλοξενηθεί στο AN Club.

    Ο λόγος για τη βραδιά “Give Irene a Chance” κατά την οποία έξη διαφορετικά ελληνικά σχήματα, από διαφορετικά μεταξύ τους είδη, ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να βοηθήσουν ένα μικρό παιδί που αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα, η Ειρήνη είναι ένα μωρό ενός έτους που γεννήθηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και έκτοτε έχει υποβληθεί σε σειρά εγχειρήσεων και χημειοθεραπειών, με το μεγαλύτερο μέρος του όγκου ευτυχώς να έχει αφαιρεθεί, χωρίς να έχει ξεπεραστεί όμως ο κίνδυνος δεν έχει αποφευχθεί ολοκληρωτικά. Παράλληλα, εξαιτίας των παρενεργειών της ασθένειας, η Ειρήνη αντιμετωπίζει προβλήματα στην όραση και την ακοή της, για τα οποία θα χρειαστούν μελλοντικά επιπρόσθετες λογοθεραπείες, φυσιοθεραπείες κλπ ώστε να ξεπεραστούν.

    Στην συναυλία υποστήριξης που διοργανώνει το AN Club την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, συμμετέχουν οι Fundracar που κινούνται σε reggae/dub ήχους, οι Deus-Drive, ένα κράμα μελών δύο ιστορικών σχημάτων, των Deus Ex Machina και των The Last Drive, το alternative σχήμα των Make Believe, οι 1000Mods που πέρσι κυκλοφόρησαν το καταπληκτικό “Repeated exposure to...” album ενώ τελευταίοι θα εμφανιστούν οι Nightstalker με το εξαιρετικό “As Above So Below” στις αποσκευές τους.

    Η τιμή των εισιτηρίων στη φάση της προπώλησης που έχει ήδη ξεκινήσει, έχει διαμορφωθεί στα 8€. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των θεραπειών της Ειρήνης, καθώς τα ποσά, της τάξης των πολλών χιλιάδων ευρώ, είναι ανέφικτο να καλυφθούν από την οικογένειά της. Η προπώληση διεξάγεται στα The Lab t-shirts Athens (Θεμιστοκλέους 86, Εξάρχεια) και Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια).

    Στο event του live στο Facebook μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.

    Από πλευράς μας, δίνουμε πολλά συγχαρητήρια στους μουσικούς για την πρωτοβουλία τους, ευχόμαστε καλή ανάρρωση στην μικρή Ειρήνη και καλή δύναμη στην οικογένειά της. Θα πάμε. Να πάτε.