Monday, 16 January 2017 15:40

THRASHERS UNITED: Bio-Cancer, Chronosphere, Exarsis και Fadom τον Μάιο στο Κύτταρο

Written by 
    THRASHERS UNITED: Bio-Cancer, Chronosphere, Exarsis και Fadom τον Μάιο στο Κύτταρο

    Οι Chronosphere, Bio-Cancer, Exarsis και Fadom ενώνουν για 5η φορά τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο του Thrashers United την Κυριακή 21 Μαΐου, παίζοντας για πρώτη φορά στο Κύτταρο με την υποστήριξη της Eat Metal Records.

    Οι Chronosphere θα παρουσιάσουν τον δίσκο τους "Red n' Roll" που θα έχει κυκλοφορήσει λίγο πριν και τη συναυλία θα ανοίξουν οι Simplefast.

    Προπώληση: 5 ευρώ
    Ταμείο: 7 ευρώ

    Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

    Δελτίο Τύπου:

    Eat Metal Records presents : THRASHERS UNITED V.

    Μετά από απουσία 2,5 χρόνων και ήδη με 4 επιτυχημένα shows στο ενεργητικό τους οι Chronosphere, Bio-Cancer, Exarsis και Fadom επιστρέφουν για 5η φορά στον τόπο του εγκλήματος πιο ορεξάτοι από ποτέ !

    Πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που οι 4 αυτές μπάντες κατεδάφιζαν την σκηνή του 7sins και πλέον αδιαμφισβήτητα έχουν αφήσει το στίγμα τους στον διεθνή Thrash Metal χώρο με αξιόλογες κυκλοφορίες καθώς και συνεχή παρουσία στο εξωτερικό εντυπωσιάζοντας ο καθένας με τον τρόπο του ακόμα και τον πιο απαιτητικό οπαδό !

    Αυτό που σίγουρα δεν άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια είναι η δυνατή φιλία και ενότητα μεταξύ των συγκροτημάτων και το 5ο ''Τhrashers United'' δεν αποτελεί εξαίρεση !

    21 Μαΐου λοιπόν και για πρώτη φορά στο Κύτταρο οι μπάντες ανανεώνουν το ραντεβού τους για ακόμα μια φορά σε ένα live με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά το οποίο οι Chronosphere θα παρουσιάσουν τον νέο τους δίσκο ''Red n' Roll'' όπου θα έχει κυκλοφορήσει λίγους μήνες νωρίτερα.

    Τη συναυλία ανοίγουν οι ανερxόμενοι metallers Simplefast oι οποίοι έχουν καταφέρει να προκαλέσουν ιδιαίτερο θόρυβο γύρω από το όνομα τους κερδίζοντας έτσι επάξια μια θέση στο συγκεκριμένο live.

    Προπώληση : 5e
    Ταμείο : 7e

    More info TBA...