Thursday, 19 January 2017 15:26

GRIM REAPER: Ακρωτηριάστηκε τμήμα από το πόδι του τραγουδιστή STEVE GRIMMETT

Written by 
    GRIM REAPER: Ακρωτηριάστηκε τμήμα από το πόδι του τραγουδιστή STEVE GRIMMETT

    Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας πέρασε τις προηγούμενες ημέρες ο τραγουδιστής και ψυχή της πρόσφατης ενσάρκωσης των Βρετανών Grim Reaper, Steve Grimmett.

    Όπως ανακοινώθηκε από την σελίδα της μπάντας στο Facebook, το περασμένο Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, κι ενώ η μπάντα έπαιζε στην πόλη Guayaquil του Ecuador, ο Steve Grimmett ένιωσε αδιαθεσία και αναγκάστηκε να βγάλει σχεδόν όλο το show τραγουδώντας καθιστός. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση ώστε να αφαιρεθεί μια μόλυνση από το δεξί του πόδι.

    Τελικά η μόλυνση ήταν πολύ σοβαρότερη και εξαπλώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα επομένως όπως μας ενημερώνει η σύζυγός του ξανά από το Facebook της μπάντας: «Χθες ακρωτηριάστηκε το δεξί πόδι του Steve από το γόνατο και κάτω. Η μόλυνση ήταν τόσο επιθετική που μέσα σε ένα βράδυ εξαπλώθηκε από το πέλμα ως το γόνατο. Του μίλησα και δείχνει να έχει καλή διάθεση, γελώντας και κάνοντας πλάκα. Ελπίζουμε να επιστρέψει στο σπίτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα.»

    Όπως είναι φυσικό, το υπόλοιπο της περιοδείας στη Λατινική Αμερική ακυρώθηκε, όμως οι εκτιμήσεις για την πορεία της υγείας του Steve Grimmett είναι ενθαρρυντικές και αναμένεται να συνεχίσει να δημιουργεί και να παίζει μουσική.

    Από πλευράς μας, ευχόμαστε περαστικά και καλή δύναμη στον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους.