Wednesday, 01 February 2017 05:22

MERCYFUL FATE: Τιμήθηκαν στα βραβεία Steppeulven στη Δανία

Written by 
    MERCYFUL FATE: Τιμήθηκαν στα βραβεία Steppeulven στη Δανία

    Μια ιδιαίτερη βράβευση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες προς τιμήν των τεράστιων Mercyful Fate στα πλαίσια των ετήσιων Steppeulven Awards στην Κοπεγχάγη.

    Συγκεκριμένα, το σπουδαίο σχήμα τιμήθηκε με το βραβείο “Pionerprisen” (βραβείο Πρωτοπορίας) για την συνολική τους επιρροή στην Σκηνή εδώ και 35 χρόνια. Τα βραβεία Steppeulven, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Foreningen Af Danske Musikkritikere (Ένωση Δανών Μουσικοκριτικών).

    Για λογαριασμό της μπάντας στο σανίδι του θεάτρου Bremen όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, βρέθηκαν το δίδυμο-φωτιά Hank Shermann και Michael Denner, ο Kim Ruzz (τύμπανα) και ο Timi “Grabber” Hansen (μπάσο) δηλαδή τα 4 απ’ τα 5 αυθεντικά μέλη της ιστορικής πρώτης περιόδου τους που παρέδωσε στον metal κόσμο τα αριστουργήματα “Mercyful Fate”, “Melissa” και “Don’t Break the Oath”, καθώς και ο επί σειρά ετών manager τους, Ole Bang. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την σκηνή της βράβευσης όπως τη δημοσίευσε ο Hank Shermann στο κανάλι του στο YouTube, με τους μουσικούς και την παρουσιάστρια να μιλούν, φυσικά, στη μητρική τους γλώσσα.

    Ας ακούσουμε επίσης ορισμένα τραγούδια από την μνημειώδη καριέρα των Mercyful Fate που επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο πως άξια πήραν το εν λόγω βραβείο.