Wednesday, 01 February 2017 22:12

SANCTUARY: “Dream of the Incubus” (νέο lyric video)

Written by 
    SANCTUARY: “Dream of the Incubus” (νέο lyric video)

    Κάτι λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την κυκλοφορία του νέου album των Sanctuary με τίτλο “Inception”.

    Ο δίσκος που αποτελείται από αρχειακό υλικό που υπήρχε στα συρτάρια του κιθαρίστα και βασικού συνθέτη Lenny Rutledge, είναι το prequel του κλασικού και ασύλληπτου “Refuge Denied” του 1987. Όλα τα τραγούδια πέρασαν από τα χέρια του παραγωγού της μπάντας Chris “Zeuss” Harris για το απαραίτητο remaster και την γενική αναπαλαίωση των φθαρμένων αναλογικών ηχογραφήσεων. Το εξώφυλλο σχεδίασε ο πασίγνωστος Ed Repka που πριν από 30 χρόνια είχε επιμεληθεί το εμβληματικό artwork του “Refuge Denied”.

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το “Dream of the Incubus”, ένα απ’ τα τραγούδια που δεν κατέληξαν τελικά στο ντεμπούτο της μπάντας, και να παρακολουθήσετε το lyric video που το συνοδεύει. Ο Lenny Rutledge δήλωσε: «Το “Dream of the Incubus” είναι ένα απ’ τα ξεχασμένα κομμάτια των Sanctuary και χαίρομαι απίστευτα που επιτέλους κυκλοφορεί. Νομίζω πως το παίξαμε live μόνο μια φορά. Τα πλάνα είναι από το πρώτο show μας στο Seattle σε ένα μαγαζί που λέγεται The Oz. Στην εισαγωγή ακούμε τον Jeff Gilbert, παρουσιαστή της ραδιοφωνικής εκπομπής “Brain Pain” που βοήθησε πολύ τους Sanctuary και άλλες μπάντες του Seattle εκείνης της περιόδου.»

    Το "Inception" κυκλοφορεί στις 24 Φεβρουαρίου μέσω της Century Media.

    Track listing:

    01. Dream Of The Incubus
    02. Die For My Sins
    03. Soldiers Of Steel
    04. Death Rider / Third War
    05. White Rabbit (διασκευή σε Jefferson Airplane)
    06. Ascension To Destiny
    07. Battle Angels
    08. I Am Insane
    09. Veil Of Disguise

    Ακούστε εδώ και μια πρώιμη εκδοχή του τεράστιου ύμνου “Die for my Sins” που δημοσιεύθηκε πριν από δύο περίπου εβδομάδες. Στο τμήμα των δισκοκριτικών του Metal Hammer Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί μπορείτε να βρείτε την άποψή μας γι' αυτή την εκπληκτική βουτιά που κάνουν οι Sanctuary στο παρελθόν τους.