Sunday, 05 March 2017 12:27

OMEN/BATTLEROAR: Κυκλοφορούν 7ιντσο split

Written by 
    OMEN/BATTLEROAR: Κυκλοφορούν 7ιντσο split

    Τις δυνάμεις τους ενώνουν ένα αγαπημένο cult όνομα από τα 80s και μια εξαιρετική ελληνική μπάντα.

    Πιο συγκεκριμένα, οι Omen και οι Battleroar θα συνεισφέρουν από ένα ακυκλοφόρητο ως τώρα τραγούδι σε ένα ιδιαίτερο επτάιντσο split που θα κυκλοφορήσει μέσω της Cruz Del Sur Music. Το τραγούδι των Omen ονομάζεται “Up from the Deep” ενώ των Battleroar, “Stronghold”.

    Αφορμή γι’ αυτό το split είναι η ευρωπαϊκή περιοδεία των Omen που ξεκινά με την εμφάνισή τους στο φετινό Keep It True XX στη Γερμανία στις 28 Απριλίου, σε ένα festival που φέτος έχει στο line-up του σπουδαία ονόματα όπως οι Cirith Ungol, οι Manilla Road, οι Fifth Angel, οι Ashbury, οι Atlantean Kodex και οι Q5. Το live των Omen θα είναι και η επίσημη παρουσίαση της κυκλοφορίας.

    Πέρα από δείγμα αλληλοεκτίμησης μεταξύ των δύο σχημάτων, το εν λόγω 7’’ συστήνει στο κοινό τα νέα τους μέλη. Οι Battleroar προσέθεσαν στις τάξεις τους τον Γρηγόρη Βλάχο στα τύμπανα και τον Μιχάλη Κοντογιώργη στις κιθάρες ενώ ο Roger Sisson και ο Reece Stanley αναλαμβάνουν μπάσο και τύμπανα αντίστοιχα στους Omen.

    Υπενθυμίζουμε, ότι στα πλαίσια της περιοδείας τους, οι αγαπημένοι αμερικανοί εμφανίζονται και στη χώρα μας, στο 8ball στη Θεσσαλονίκη και στο AN Club στην Αθήνα στις 13 και τις 14 Μαΐου αντίστοιχα (εδώ και εδώ τα σχετικά facebook events). Μέχρι τότε, θυμόμαστε κάτι απ’ τους ίδιους και από τους Battleroar.