Tuesday, 07 March 2017 20:41

DIVINER: Αλλαγή στο line-up του συγκροτήματος

Written by 
    DIVINER: Αλλαγή στο line-up του συγκροτήματος

    Οι Αθηναίοι Diviner, ανακοίνωσαν πως ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος Θύμιος Κρίκος (InnerWish) αποχώρησε από τη μπάντα λόγω έλλειψης χρόνου.

    Ο νέος κιθαρίστας του συγκροτήματος είναι ο Κώστας Φίτος (Menorâh, ex-Dream Weaver).

    Όσον αφορά την αποχώρηση του Θύμιου, οι Diviner είπαν:
    «Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για τον Θύμιο, όπως και για εμάς να τη δεχτούμε. Αλλά η ζωή δεν είναι πάντα όπως τη θέλουμε. Ο Θύμιος δεν ήταν απλά ένας κιθαρίστας για εμάς. Ήταν παραγωγός,συνθέτης και αληθινός αδερφός. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα έχει κάνει για το συγκρότημα και ειλικρινά του ευχόμαστε καλή τύχη στα μελλοντικά του σχέδια.»

    Ο Θύμιος Κρίκος με τη σειρά του είπε:
    «Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι μέχρι εδώ, αλλά ήρθε η ώρα να εγκαταλείψω το πλοίο. Όχι επειδή βουλιάζει, αλλά για να μπορεί να συνεχίσει τη διαδρομή του χωρίς εμπόδια! Ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός για να κάνουμε όσα αγαπάμε. Η απόφαση να αφήσω τη μπάντα, ήταν δύσκολη και για εμένα και για αυτούς. Τους εύχομαι τα καλύτερα και είμαι σίγουρος πως θα τα πάνε άψογα! Εμείς θα τα λέμε με τους InnerWish και να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τους Diviner γιατί τα καλύτερα έρχονται!»

    Σχετικά με τη νέα προσθήκη, το συγκρότημα δήλωσε:
    «Αποχαιρετίζουμε έναν φίλο, αλλά την ίδια στιγμή καλωσορίζουμε και έναν καινούριο. Ο νέος μας κιθαρίστας είναι ο Κώστας Φίτος. Ένας υπερβολικά ταλαντούχος άνθρωπος που πιστεύουμε πως θα δώσει νέα διάσταση στον ήχο μας. Ανυπομονούμε να τα πούμε μαζί σας με το ανανεωμένο line-up!»

    Οι Diviner, θα εμφανιστούν στις 17 του μήνα στην Ελβετία, στο πλαίσιο του Elements Of Rock Festival. Στη χώρα μας, στις 8 Απριλίου (Λάρισα) και στις 26 Μαΐου στο Up the Hammers (Αθήνα).