Friday, 10 March 2017 19:27

ILLUSORY: Κυκλοφόρησαν το digital single “System’s Decay”

Written by 
    ILLUSORY: Κυκλοφόρησαν το digital single “System’s Decay”

    Εδώ και λίγες μέρες οι heavy/power metallers Illusory έχουν κυκλοφορήσει το ψηφιακό single “System’s Decay”, από το περσινό album τους, “Polysyllabic”.

    Σε αυτό το link μπορείτε να προμηθευτείτε το “System’s Decay” από το Amazon ή από το iTunes. Το τραγούδι, στιχουργικά έχει μια dystopian θεματολογία και ασχολείται με την σταδιακή κατάληψη της κοινωνίας από τις μηχανές. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Μάνος Ψακής.

    Το εν λόγω single έρχεται για να ενισχύσει τη διαδικασία προώθησης του δίσκου ο οποίος έχει ήδη αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, και να προλογίσει την live παρουσίασή του που θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ στο The Crow Club (Σινώπης 27) με τη χορωδία Voice Box και support τους Galliard Syndrome. Η τιμή του εισιτηρίου έχει διαμορφωθεί στα 5€ και η έναρξη είναι στις 22:00. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

    Εδώ και το “Odd-Y-Sea” από το “Polysyllabic”, παρέα με το lyric video που το συνοδεύει. Υπενθυμίζουμε πως το album κυκλοφορεί από τις 11 Νοεμβρίου μέσω της γερμανικής 7hard.