Thursday, 16 March 2017 06:41

ULVER: “Nemoralia” (νέο τραγούδι)

Written by 
    ULVER: “Nemoralia” (νέο τραγούδι)

    Στις 7 Απριλίου κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των τεράστιων Ulver με τίτλο “The Assassination of Julius Caesar” μέσω της House of Mythology.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε το εναρκτήριο τραγούδι “Nemoralia”.

    Το “The Assassination…” είναι το πρώτο album των Ulver με ολοκαίνουριο studio υλικό μετά από το “Wars of Roses” του 2011. Το νέο album έρχεται ένα χρόνο μετά από το soundtrack της ταινίας “Riverhead” καθώς και το compilation “ATGCLVLSSCAP” με αυτοσχεδιασμούς από συναυλίες που είχαν ηχογραφηθεί τον Φεβρουάριο του 2014 και εν συνεχεία πέρασαν από επεξεργασία στο studio. Την μίξη του δίσκου έχει αναλάβει ο Martin “Youth” Glover γνωστός από τη συνεργασία του με μπάντες όπως οι Killing Joke και οι The Verve (ήταν ο παραγωγός του εξαιρετικού “Bitter Sweet Symphony”) ενώ πέραν των μελών της μπάντας συναντάμε ως καλεσμένο τον Nik Turner των θρυλικών Hawkwind ο οποίος παίζει σαξόφωνο στο “Rolling Stone”.

    Track listing:

    01. Nemoralia
    02. Rolling Stone
    03. So Falls the World
    04. Southern Gothic
    05. Angelus Novus
    06. Transverberation
    07. 1969
    08. Coming Home

    Υπενθυμίζουμε ότι οι Ulver, στα πλαίσια της υποστήριξης του νέου τους full length δίσκου, θα περάσουν και από τη χώρα μας στις 6 Ιουνίου στην Αθήνα και το Gagarin 205 στη Λιοσίων. Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.