Sunday, 19 March 2017 12:34

MIKKEY DEE (ex- MOTÖRHEAD): Η πρώτη του επίσκεψη στο άγαλμα του LEMMY (video)

Written by 
    MIKKEY DEE (ex- MOTÖRHEAD): Η πρώτη του επίσκεψη στο άγαλμα του LEMMY (video)

    Ο πρώην ντράμερ των Motörhead και νυν των Scorpions, Mikkey Dee, επισκέφθηκε για πρώτη φορά το άγαλμα του Lemmy στο Rainbow Bar & Grill της Καλιφόρνια.

    Ο Dee δήλωσε:
    «Ο Lemmy ήταν ξεχωριστός σε όλα. Πολλοί άνθρωποι τον έβλεπαν ως μπασίστα ή κιθαρίστα, αλλά το να παίζεις μαζί με αυτόν τον άνθρωπο ήταν κάτι πραγματικά φοβερό. Ήταν τόσο βαρύς και ιδιαίτερος. Είχε έναν συγκεκριμένο τρόπο να μετατρέπει απλές νότες σε φοβερή μουσική. Στην αρχή ήταν δύσκολο να συνεργαστείς μαζί του, αλλά από τη στιγμή που τα βρήκαμε, δέσαμε μεταξύ μας. Λίγα χρόνια μετά ήταν ένας καταπληκτικός μπασίστας και τραγουδιστής. Απλά ξεχωριστός. Δεν μπορείς να προσδιορίσεις τι ακριβώς είναι αυτό που έκανε τον Lemmy τον άνθρωπο που ήταν. Κι αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο ιδιαίτερος. Για άλλους καλλιτέχνες λες "Αυτός είναι καλός στα ντραμς" ή κάτι τέτοιο. Αλλά ο Lemmy ήταν ένας πολύ μοναδικός άνθρωπος στα πάντα. Και δε ξέρω τι άλλο να πω. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Είναι σα να σκέφτεσαι γιατί κάτι έχει τόσο καλή γεύση.»

    «Είναι εκεί ψηλά ή κάπου εδώ κάτω, γελώντας. Και συνεχίζω να λέω πως ό,τι κάνω από δω και πέρα στην καριέρα μου θα είναι ένας φόρος τιμής στον Lemmy. Στο φίλο, συνεργάτη και άνθρωπό μου.»

    Δείτε το video εδώ: