Wednesday, 22 March 2017 17:14

HEAVY LOAD: Επανεκδίδεται επίσημα όλος ο κατάλογός τους για 1η φορά

Written by 
    HEAVY LOAD: Επανεκδίδεται επίσημα όλος ο κατάλογός τους για 1η φορά

    Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού οπαδούς της θρυλικής σουηδικής μπάντας, καθώς οι Heavy Load πρόκειται να ανατυπώσουν όλο τους τον κατάλογο σε remastered μορφή και με bonus υλικό, για πρώτη φορά επισήμως, μέσω της ελληνικής No Remorse.

    Tα αδέρφια Ragne και Styrbjörn Wahlquist που ίδρυσαν το συγκρότημα πίσω στα '70s, έχουν αναλάβει το remastering των αυθεντικών αναλογικών ταινιών ηχογράφησης στο studio Atlantis Grammofon της Στοκχόλμης. Μάλιστα, θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμα σε CD's σε όλο τον κόσμο, πέραν των δυσεύρετων ιαπωνικών CD εκδόσεων από τα '80s.

    Οι επανεκδόσεις της No Remorse θα είναι σε deluxe digipak CD και gatefold βινύλιο, γεμάτα bonus tracks, στίχους, ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό και liner notes από τα αδέρφια με το παρασκήνιο πίσω από τα εκπληκτικά αυτά τραγούδια.

    Oι επανεκδόσεις θα ξεκινήσουν ανάποδα, δηλαδή από το τελευταίο τους LP, "Stronger Than Evil", στις αρχές αυτού του καλοκαιριού. Μάλιστα, το 2018 θα είναι η 40ή επέτειος του παρθενικού τους album, "Full Speed at High Level", και μ' αυτό ως αφορμή λέγεται πως ετοιμάζoυν κάτι πολύ special που θ' ανακοινωθεί εν καιρώ. Υπενθυμίζουμε πως το συγκρότημα έχει διαλυθεί εδώ και 35 χρόνια σχεδόν...