Saturday, 01 April 2017 09:45

SCAR OF THE SUN: Live απόψε το βράδυ στο AN Club

Written by 
    SCAR OF THE SUN: Live απόψε το βράδυ στο AN Club

    Τον νέο τους δίσκο που κυκλοφορεί από τις 20 Μαΐου του 2016, με τίτλο “In Flood” θα παρουσιάσουν απόψε το βράδυ στο AN οι Scar of the Sun.

    Το σχήμα, με κεκτημένη ταχύτητα από την περιοδεία με τους Firewind και τους Manimal που μόλις ολοκληρώθηκε, θα ανέβει στο σανίδι με ένα setlist κομματιών τόσο από τις δύο full length δουλειές τους όσο και με κάποια καινούρια τραγούδια που προορίζονται για το τρίτο album τους που ηχογραφείται αυτό το διάστημα στα Zero Gravity Studios. Τους Scar of the Sun θα συνοδεύσει ως guest ο Μάριος Ηλιόπουλος των Nightrage σε ορισμένα κομμάτια, ενώ τη βραδιά θα ανοίξουν δύο ανερχόμενες μπάντες της Σκηνής, οι EIEN και οι Serenity Broken.

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και το εισιτήριο στο ταμείο του μαγαζιού κοστίζει 7€. Στο event του live στο Facebook μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    Εδώ μία γεύση από την πρόσφατη δουλειά των Scar of the Sun καθώς και από τους EIEN και τους Serenity Broken.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Οι Scar Of The Sun στο AΝ Club!

    Μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δεύτερου full length άλμπουμ τους “In Flood”, το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ήρθε η ώρα για τους Scar Of The Sun να παρουσιάσουν το δίσκο τους και στο Αθηναικό κοινό.

    Το συγκρότημα θα ανεβεί στη σκηνή του θρυλικού ΑΝ Club στα Εξάρχεια, λίγες μόνο μέρες αφού επέστρεψε από την τέταρτη και μακράν πιό επιτυχημένη Ευρωπαική του περιοδεία με τους Firewind του μεγάλου Gus G. και τους Σουηδούς Manimal. Η περιοδεία αυτή κάλυψε επτά χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης σε δεκατέσσερα shows, στα οποία η μπάντα κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων και απέσπασε κολακευτικότατες κριτικές.

    Οι Έλληνες Modern Metallers θα παρουσιάσουν ένα σετ βασισμένο στα δύο τους άλμπουμ “A Series Of Unfortunate Concurrencies” και “In Flood”, αλλά θα παρουσιάσουν και καινούρια τραγούδια από τον επερχόμενο τρίτο δίσκο τους, ο οποίος ηχογραφείται αυτό τον καιρό στα ιδιόκτητα τους Zero Gravity Studios. Στα δύο πρώτα άλμπουμ τους, τα οποία κυκλοφόρησαν απο την Ιταλική δισκογραφική εταιρία Scarlet Records, η μπάντα είχε την τύχη να αποσπάσει την προσοχή και να δουλέψει με τον παγκοσμίας φήμης Καναδό παραγωγό Rhys Fulber (γνωστό απο τις δουλειές του με τους Fear Factory, Machine Head και Paradise Lost μεταξύ άλλων). Μαζί με τους Scar Of The Sun θα εμφανιστεί ο Μάριος Ηλιόπουλος, των μεγάλων Nightrage σε κάποια κομμάτια-έκπληξη!

    Την βραδιά θα ανοίξουν δύο ανερχόμενες Ελληνικές μπάντες, οι EIEN και οι Serenity Broken.

    Οι EIEN, ένα επίσης Modern Metal συγκρότημα, έχουν κυκλοφορήσει ήδη δύο full length άλμπουμ, το “Vacant Expressions” και το “Closure” (στο οποίο δούλεψαν με τον παγκοσμίου φήμης mastering engineer Alan Douches) και ενα EP με τίτλο “The Sickening EP”, στο οποίο δούλεψαν με έναν απο τους καλύτερους Ευρωπαίους mixing engineers, τον Σουηδό Frederic Nordstrom. Το EP απέσπασε πολύ καλές κριτικές, δίνοντας την ευκαιρία στη μπάντα να παρουσιάσει τη δουλειά της στην Αθήνα και σε πόλεις της Ελληνικής περιφέρειας. Αυτή την εποχή, οι EIEN ετοιμάζουν πυρετωδώς τη νέα τους δουλειά.

    Οι Αθηναίοι Serenity Broken είναι ενα Alternative Metal κουιντέτο, το οποίο μετρά 7 χρόνια στην Ελληνική σκηνή. Έχουν κυκλοφορήσει ένα full length άλμπουμ με τίτλο “Commercial Suicide”, (αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές απο παγκόσμια αλλα και εγχώρια μέσα), ένα EP με τίτλο “Live 'n Unplugged” και ένα digital single με τίτλο “Savior”. Έχοντας στις αποσκευές τους το επερχόμενο δεύτερο full length άλμπουμ τους τους επόμενους μήνες, με ανανεωμένο line up και δαιμωνιώδη διάθεση, θα χτυπήσουν αλύπητα τη σκηνή του ΑΝ Club, υποσχόμενοι... μόνο ιδρώτα