Friday, 14 April 2017 12:27

ZAK STEVENS (ex-SAVATAGE): Η δήλωσή του για τον PAUL O’NEILL

Written by 
    ZAK STEVENS (ex-SAVATAGE): Η δήλωσή του για τον PAUL O’NEILL

    Όπως είναι γνωστό, πριν από μία εβδομάδα απεβίωσε μετά από μάχη με χρόνια ασθένεια ο παραγωγός, manager και στιχουργός των Savatage και ψυχή των Trans-Siberian Orchestra, Paul O’Neill.

    Ανάμεσα στους πολλούς μουσικούς που εκφράστηκαν με πολύ όμορφα λόγια για την σπουδαία αυτή φιγούρα του metal χώρου, ξεχωρίζει η δήλωση του Zak Stevens, του τραγουδιστή των Savatage από το “Edge of Thorns” κι έπειτα. Ως άνθρωπος που τον γνώριζε πάρα πολύ καλά και ως καλλιτέχνης που του χρωστά ολόκληρη, ουσιαστικά, την καριέρα του, ανάρτησε μια φωτογραφία των δυο τους, συνοδεύοντάς την με τα εξής λόγια:

    «Κάποιες φορές τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτά που αισθάνεται η καρδιά. Αυτή η φωτογραφία είναι από την εποχή του “Edge of Thorns” και είναι ιδιαίτερη γιατί μόνο εγώ την έχω. Αποτυπώνει το πνεύμα όσων συνέβαιναν πριν από 25 χρόνια. Ο Paul δεν ήθελε να βγαίνει φωτογραφία τότε. Προτιμούσε να είναι η κινητήριος δύναμη από τα παρασκήνια. Ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός και επιζητούσε το τέλειο. Το 1992 ήταν η απαρχή των πάντων. Η μαγεία μόλις ξεκινούσε και η απώλειά της μονομιάς αφήνει ένα τεράστιο κενό στην καρδιά μου. Ο Paul δεν ήταν μόνο το αφεντικό μα πάνω απ’ όλα ένας φίλος που μου προσέφερε τις καλύτερες ευκαιρίες της ζωής μου. Έφυγε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όντας στην κορυφή του κόσμου.

    «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και τα σχόλια. Τα διάβασα όλα. Είναι δύσκολες οι στιγμές αυτό τον καιρό όμως αν έμαθα κάτι απ’ αυτόν τον άνθρωπο, είναι να μοιράζομαι τα καλά στη ζωή μου (και είμαι ευλογημένος που μου έχουν συμβεί πολλά)… Γι’ αυτό κάθε μέρα θα τιμώ τη μνήμη του και σας προτείνω να κάνετε το ίδιο. Μια πράξη ευγένειας μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Ας το κάνουμε για τον Paul.»