Tuesday, 25 April 2017 17:05

DEEP PURPLE: To νέο τους album στην κορυφή των charts παγκοσμίως

Written by 
    DEEP PURPLE: To νέο τους album στην κορυφή των charts παγκοσμίως

    To νέο album των Deep Purple, "inFinite", κυκλοφορεί από τις 7 Απριλίου και εμπορικά αποδεικνύεται ένα από τα πλέον επιτυχημένα της σχεδόν 50χρονης καριέρας τους!

    Ο 20ός δίσκος των Βρετανών θρύλων έπιασε την κορυφή των charts στη Γερμανία και στην Ελβετία, ενώ το single "All I Got is You" βρέθηκε στην πρώτη θέση του Classic Rock radio chart στην Αμερική.

    Επίσης, το "inFinite" βρέθηκε στο top-10 χωρών όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Iταλία, Σουηδία, Noρβηγία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία, Πολωνία και Γαλλία. Ψηφιακά, το album βρέθηκε επίσης στην κορυφή αρκετών σημαντικών αγορών, και στο top-10 περισσότερων από 20 χωρών!

    Τέλος, η δισκογραφική εταιρεία των Deep Purple, η earMUSIC, υπέγραψε νέο συμβόλαιο για διανομή στην Αμερική με τη RED Distribution, συνεπώς το μέλλον του "inFinite" φαντάζει λαμπρότερο στην αχανή αμερικάνικη και καναδική αγορά.

    Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της ατελείωτης καριέρας των Deep Purple που πάει από το καλό στο καλύτερο, και ελπίζουμε η νέα τους περιοδεία να τους ξαναφέρει από τα μέρη μας. Πoλλά περισσότερα και άκρως ενδιαφέροντα για τους Deep Purple και το "inFinite" θα τα βρείτε στο επερχόμενο τεύχος Μαΐου του ΜETAL HAMMER...

    ...μέχρι τότε ας πάρουμε μία γεύση από το "inFinite" αλλά και από κάποια από τα έπη που μας έχουν χαρίσει μέσα στα χρόνια.